Agenda

Dinnershow Goud

Op 04-04-2023
Van 17:30 tot 21:30

Dinnershow Goud komt er weer aan! De avondvullende spektakelshow, inclusief eten en drinken, vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 april in Musis Sacrum in Arnhem.

De dinnershow heeft dit jaar als thema Golden Muse, een eerbetoon aan het 175-jarig bestaan van Musis. Net als voorgaande jaren bestaat de show uit een combinatie van dans, zang, entertainment en een vijfgangendiner. Het gaat om een gezamenlijke productie van studenten Creatieve Industrie, Vakschool Wageningen en Studio 26.

Driehonderd studenten

In totaal werken aan de show zon driehonderd Rijn IJssel-studenten mee. De dans, zang en entertainment worden verzorgd door de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Horeca en diner zijn in handen van studenten van Vakschool Wageningen.

De artistieke leiding en productie wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan.

Tickets

De shows beginnen elke dag om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Tickets kosten 79,00 inclusief vijfgangendiner en Hollands drankenassortiment. Het is mogelijk om, vanaf het balkon, alleen naar de show te kijken dus zonder eten en drinken. Een ticket kost dan 20,00 euro.

Meer informatie vind je op de website dinnershowgoud.nl.