Dinnershow Goud / UITVERKOCHT

5

april '17

17:30 - 22:00

Dinnershow Goud - Golden Heroes

Een spectaculaire show met dans, zang en muziek, een verrukkelijk vijfgangenmenu en vele verrassingen:

Voor de zesde keer presenteren de studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen, in samenwerking met Studio 26 de Dinnershow GOUD. Zowel op het podium als er achter en zowel in de bediening als in de keuken doen onze 'Golden Heroes' (studenten van diverse opleidingen) hun uiterste best om u een fantastische avond te bezorgen.
 
De dinnershows worden gehouden op dinsdag 4 april, woensdag 5 april, donderdag 6 april, vrijdag 7 april en maandag 10 april 2017.

De theatervoorstellingen vinden plaats op maandag 3 april en dinsdag 11 april.

Locatie: Rijn IJssel Sound & Vision, Nijverheidsstraat 67a, 6681 LN Bemmel.
Couvert: € 47,50 per persoon, excl. reserveringskosten.
Ticket Theatervoorstelling: € 15,00 per persoon inclusief één consumptie. exclusief reserveringskosten.

De shows beginnen om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) en eindigen om ca. 22.00 uur.
De theatervoorstellingen starten om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur.

Reserveren
U kunt onderaan deze pagina eenvoudig uw ticket(s) reserveren en betalen. U ontvangt uw tafelnummer bij aankomst.
Heeft u dieetwensen of wensen ten aanzien van de tafelindeling, meld het HIER!


Dinnershow Goud is een samenwerking tussen:

Achtergrondinformatie

Tijdens deze Dinnershow GOUD kijkt u naar professionele, inspirerende en ambitieuze studenten. Rijn IJssel en Studio26 organiseren een avond die een unieke kans biedt om kennis te maken met de kwaliteiten van de studenten van Rijn IJssel. Tijdens deze avond wordt u verrast met dans, zang, sfeer en smakelijke gerechten in een geweldige GOUDEN omgeving. Deze avond laat zien dat een samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven geweldige resultaten oplevert.

Rijn IJssel Creatieve Industrie


Rijn IJssel Creatieve Industrie is de bruisende plek met excellente opleidingen voor ondernemende studenten die hun unieke talent op eigen wijze ontplooien.

Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 besloten begin 2007 hun krachten te bundelen en gezamenlijk te starten met een professionele opleiding die moest aansluiten op de nieuwe trends binnen de huidige dans- en muziekstromingen. Daarmee waren de opleidingen Dans Show en Dans Urban een feit. Bevlogen docenten van Studio26 begeleiden de Rijn IJssel dansers met passie naar ongekende hoogten.

Sinds september 2011 biedt Rijn IJssel Creatieve Industrie in samenwerking met ArtEZ Dansacademie een versneld tweejarig traject Artiest Dans mbo-hbo (voorheen Fast Track) voor getalenteerde vmbo'ers en havisten die het mbo als opstap willen gebruiken voor hun verdere danstalentontwikkeling.

De Nederlandse Musical Academie werd in 2012 overgenomen van ROC Nijmegen.

Rijn IJssel Creatieve Industrie is een van de grootste aanbieders van mbo-opleidingen in de creatieve vakgebieden.

Studio26

Studio26 is een expert op het gebied van cultureel ondernemerschap en talentontwikkeling. Studio26 biedt een breed cursusprogramma aan op het gebied van dans, muziek, theater en circus. Ervaren en enthousiaste vakdocenten verzorgen de lessen. Getalenteerde dansers kunnen deelnemen aan de door Studio26 opgezette vooropleiding dans, welke als springplank dient naar een mbo- of hbo-vervolgopleiding.
Daarnaast is Studio26 een samenwerkingspartner van Rijn IJssel in de opleidingen Dans Show, Dans Urban en de Nederlandse Musical Academie. Opleidingen die staan voor vakmanschap, passie en kwaliteit.

Studio26 organiseert ook workshops, projecten en evenementen in samenwerking met tal van scholen, instellingen en bedrijven. Evenementen vinden op locatie plaats of in het eigen pand in Velp, waar men de beschikking heeft over professionele dans- en muziekstudio’s, multifunctionele ruimtes en een theaterzaal voor 200 bezoekers. Ook voor artistieke ondersteuning kan men bij Studio26 terecht.

Waar staat Studio26 voor?
Studio26 biedt kinderen en volwassenen een breed cursusprogramma aan op het terrein van Dans, Muziek, Theater (Musical) en Circus. De lessen worden gegeven door bevlogen vakdocenten in Velp, Arnhem en Dieren en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
In onze lessen streven we naar een gezonde balans tussen professionaliteit en kwaliteit enerzijds en gezelligheid en betrokkenheid anderzijds. We willen ons kenmerken als een 'Fame'-achtige school, informeel maar niet vrijblijvend, gedreven maar niet zonder discipline. Dit willen we binnen onze particuliere lessen, maar ook binnen onze mbo-dansopleidingen.

Binnen de mbo-dansopleidingen willen we daarin nog een stap verder gaan. De persoonlijke kwaliteiten van een leerling dienen het uitgangspunt te zijn van zijn/haar ontwikkeling. Een goede danser heeft niet alleen een goede techniek maar danst ook met hart en ziel en krijgt de kans zijn persoonlijke talenten en eigen stijl verder te ontwikkelen.

Wilt u meer informatie? Verstuur HIER uw mail.

De studenten Horeca, Bakkerij, Toerisme en Facilitair bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen krijgen naast het normale lesprogramma veel mogelijkheden aangeboden om hun kennis en vakmanschap te vergroten. Rijn IJssel Vakschool Wageningen organiseert daarom zelf evenementen en neemt zoveel als mogelijk deel aan evenementen, wedstrijden en andere activiteiten. Deze vinden zowel regionaal als nationaal en internationaal plaats. Een van deze evenementen is de Dinnershow GOUD die nu voor de zesde maal georganiseerd wordt in samenwerking met andere studenten van Rijn IJssel en Studio26. Een grote groep studenten gaat er ook dit jaar weer enthousiast en professioneel mee aan de slag.

Het overheerlijke menu wordt samengesteld door studenten van de opleiding 'Manager Horeca Ondernemer'. Behalve het samenstellen van het menu zorgen de studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen ook voor de inrichting van het restaurant én natuurlijk voor het koken en serveren van de gouden gerechten. Kortom ze doen er alles aan om u, als gast, een fantastische avond te bezorgen.

Tijdens dit evenement kijkt u naar professionele, inspirerende en ambitieuze studenten. Rijn IJssel en Studio26 organiseren een avond die u een unieke kans biedt om kennis te maken met de kwaliteiten van de studenten van Rijn IJssel. Tijdens deze avond wordt u verrast door dans, zang, sfeer en smakelijke gerechten in een geweldige GOUDEN omgeving. In een uniek samenwerkingsconcept laten we zien waartoe het middelbaar beroepsonderwijs in staat is!

Wilt u meer informatie? Mail dan naar dinnershowgoud@rijnijssel.nl.

Onderstaande sponsoren maken de Dinnershow Goud mede mogelijk. Waarvoor onze dank.

A-Class verhuur
Verhuren is meer dan alleen het uitleveren van meubilair, accessoires en apparaten.Het heeft te maken met persoonlijke aandacht, zorg voor het materiaal en meedenken met de klant.

Materiaal van A-Class Verhuur is altijd eerste klas wat betreft deugdelijkheid én uitstraling. Of het nu gaat om een enkele stoel of de volledige inrichting van uw accommodatie; al het materiaal verkeert in uitstekende staat, functioneert zoals het moet en is keurig onderhouden. Bovendien wordt wat u huurt gebracht, gehaald en op verzoek voor u opgebouwd.
Buitenpoort Catering
Partycatering & Zakelijke Events

Buitenpoort Catering is met haar staat van catering-dienst een gerenommeerde speler in de party wereld. Al 30 jaar worden bruiloft, diner, opening, receptie en jubileum met passie verzorgd. De mensen van Buitenpoort weten hoe een feest gepland, voorbereid en uitgevoerd moet worden. Tot in de party puntjes! Maak ons uw wensen kenbaar, maak gebruik van onze lang-jarige expertise, zodat u straks tijd heeft om te genieten van uw openingsreceptie, uw personeelsfeest, uw huwelijk of zomerfeest!
Disaronno
Leuk om te weten: de geschiedenis van Disaronno
Een jonge schilder uit de school van Da Vinci werd geïnspireerd door de schoonheid van een jonge weduwe in het dorpje Saronno, Italië. Hij schilderde 'De fresco of the Madonna' in een kerk in Saronno (waar de beschildering vandaag de dag nog te zien is). Als dank hiervoor creëerde de weduwe een amber liqueur. De familie Reina herontdekte het oude recept in 1525. Van generatie op generatie is het overgedragen (en geheim gehouden) en zo ontwikkelde Disaronno.

Disaronno is een heerlijke afterdinner likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt met subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.
Ecolicht
Ecolicht is na de start in 1985 uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar adres voor de verhuur van licht voor alle soorten evenementen. Van beurzen en concerten tot modeshows en bedrijfspresentaties, grote- en kleinschalige evenementen en zowel binnen- als buitenshuis.

Voor de verhuur maken wij gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste technieken op ons vakgebied. Tevens kunt U van ons een deskundig advies verwachten en zorgen wij ook voor vakkundig lichtontwerp.

Een gedreven team van creatieve en vakkundige mensen dat graag samen werkt met u en uw artistiek team. Hoewel licht ons vak is leveren wij ook geluid, video en podia uit eigen beheer.
HANOS
Sinds de oprichting van de vestiging Apeldoorn in 1975, is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met zesentwintig groothandels verspreid over Nederland en België. HANOS bezorgt in Nederland, België en Duitsland en heeft het gehele logistieke traject in eigen beheer.

Kwaliteit in alle opzichten
Onze filosofie is heel eenvoudig: HANOS staat voor betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord en in alle opzichten. Dit is ook wat u van HANOS kan verwachten: een klantgerichte service waarbij vakkundig advies aan de basis ligt en een breed en diep assortiment kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Bij HANOS vindt u alles uit binnen- en buitenland onder één dak; food, non-food, dranken, office producten en veel vers.
Koffiebranderij Peeze
Missie: bewust genieten
We willen mensen bewust laten genieten van koffie en daarmee bijdragen aan het plezier dat ze in het leven hebben. Dat doen we door koffie en aanverwante producten van de beste kwaliteit te leveren, nauwkeurig afgestemd op de behoeften van onze doelgroepen.

Dinnershow Goud in Arnhem - Giornale d’Italia

“Afgelopen vrijdag 18 maart waren Marc Forno, Glenn Hewitt en ik uitgenodigd bij een bijzondere Dinnershow, verzorgd door leerlingen van Studio 26, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Vakschool Wageningen. Dit jaar had men gekozen voor een industriële vormgeving in een voormalige fabriekshal die was omgetoverd tot een heerlijke letterlijke en figuurlijk aangenaam warme hal.”

“Tijdens een voortreffelijk vijfgangendiner dat snel en uiteraard door valschoolleerlingen perfect volgens de traditionele etiquette werd geserveerd, was er volop entertainment. De organisatoren waren geïnspireerd door de Giro d’Italia die dit jaar in Arnhem van start gaat. In vogelvlucht kwam een groot deel van de geschiedenis van de Ronde van Italië in zang en dans voorbij, waarin alle stijlen vertegenwoordigd waren. De bij zijn leven al legendarische Fausto Coppi bleek behalve een groot renner ook een groot minnaar te zijn en de femme fatale die destijds o.a. zijn hart brak danste dientengevolge een prachtige solo. Het keurslijf van een thema en een land heeft ook zijn nadelen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een cancan wilt dansen. Bij Studio 26 is men echter slim. Onder het motto 'Vergeet vooral je grote broer niet' (Tour de France), had men een alibi gevonden om een geweldig Frans item in de show te integreren. Inmiddels zijn er vijf shows in deze vorm uitgevoerd, hopelijk mogen wij er tijdens de zesde volgend jaar weer bij zijn.”

“Dank fantastische choreografen, Carel Rink (Vakschool Wageningen), Adri Bressers (Rijn IJssel creatieve industrie) en Hanneke van der Weele (Studio 26) voor deze heerlijke avond op een heel hoogstaand niveau.”

Reactie van Frank Wentink, geestelijk vader van de ‘Dinnershow’

Hier vind je een vlog, gemaakt over de vrijdagavond en HIER de foto's van deze prachtige shows.

Kijk ook op deze Facebookpagina.