Bridge to Bridge

10

september '17

15:30 - 16:30

Rijn IJssel doet met maar liefst 60 lopers mee aan de Business run tijdens de Bridge to Bridge. Deze 60 lopers (collega’s en studenten) starten om 15.40 uur met de drie Engelse mijl. Aan enkele van deze lopers wordt na afloop een prijs uitgereikt. Ook dit jaar helpen studenten van Rijn IJssel de organisatie. Overal kom je onze studenten tegen. Zowel de lopers als de studenten zijn allemaal herkenbaar dankzij het dragen van Rijn IJssel-kleding. Kom jij onze kanjers aanmoedigen?

Rijn IJssel Business run
De 60 lopers verzamelen zich om 14.30 uur bij de stand van Rijn IJssel op het marktplein. Deze stand staat op het marktplein. Alle lopers doen mee met de Business Run van 3 Engelse Mijl. Deze run start om 15.40 uur.
Rond 16.30 uur wordt door Ben Geerdink, voorzitter college van bestuur, aan een aantal van onze Rijn IJssel-lopers een prijs uitgereikt. Deze prijsuitreiking vindt plaats bij de stand van Rijn IJssel.

Inzet studenten
Meer dan 100 studenten worden ingezet om de organisatie te ondersteunen:

  • Ongeveer 60 studenten van de niveau 2-opleiding Sport- en Bewegingsbegeleider worden achter de schermen ingezet: Van parcoursbeveiliging en -bewegwijzering, ondersteuning bij start & finish, de uitgifte van de startnummers tot het assisteren van de verkeersregelaars, overal kom je deze studenten tegen. Dit jaar is het de negende keer dat studenten van deze opleiding meehelpen.
  • Dit jaar gaan ook 16 studenten van Veiligheid de organisatie helpen. Onder begeleiding van hun docent en van TripleFSecurity worden zij onder andere ingezet bij de beveiliging van de startvakken, de doorsteek op de brug, de oversteek bij CocoMat en voor nacht security (de nacht van zaterdag op zondag).
  • Studenten van Vakschool Wageningen, locatie Apeldoornseweg hebben eigen recepten ontwikkeld voor heerlijke, gezonde smoothies. Deze worden op de dag zelf vanuit onze stand op het marktplein verkocht.
  • Ongeveer 15 leisure-studenten verzorgen de opbouw van de stand, de ontvangst van de lopers van Rijn IJssel en de ontvangst van de Blind Run-deelnemers.

Blind Run
Voor de derde keer organiseert een CIOS Arnhem-student de Blindrun tijdens de Bridge to Bridge in Arnhem. Dit jaar zijn er 6 buddykoppels gemaakt. Elk koppel bestaat uit een CIOS Arnhem-student die de richting Bewegingsagogie volgt én een blinde/slechtziende hardloper. De studenten ondersteunen de hardlopers bij hun doel om te kunnen sporten en mee te kunnen doen aan deze hardloopwedstrijd.

Rijn IJssel en Gezonde school
Door mee te lopen met de Bridge to Bridge en door studenten in te zetten bij het ondersteunen van de organisatie laat Rijn IJssel zien dat Gezonde school voor haar belangrijk is. Rijn IJssel maakt werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van zowel de medewerkers als de studenten.