Charitydiner Kinderdiabetes Kookcafé

9

november '17

17:45 - 20:30

Op donderdag 9 november organiseren wij, het bestuur van het Kinderdiabetes Kookcafé, in samenwerking met Rotary de Bergpoort en Rotary Wageningen een charitydiner ten behoeve van het Kinderdiabetes Kookcafé.
Het Kinderdiabetes Kookcafé is een initiatief van kinderarts Gert Jan Verburg van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Sinds 2008 wordt het Kinderdiabetes Kookcafé in samenwerking met Rijn IJssel Vakschool Wageningen georganiseerd. Kinderen met diabetes type I gaan maandelijks aan de slag met een professionele kok/kookdocent en studenten van Vakschool Wageningen. Bij ieder kookcafé zijn een diëtist en een kinderdiabetesverpleegkundige aanwezig. Het Kinderdiabetes Kookcafé is voor kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar met diabetes mellitus. Zij komen uit de regio Food Valley en hebben geen zin (meer) om altijd maar het buitenbeentje te zijn. Samen koken, eten, praten en kennisdelen (peergroup education) over diabetes.
Meer informatie over het Kinderdiabetes Kookcafé vindt u op www.kinderdiabeteskookcafe.nl.

  • Het Charitydiner vindt plaats bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen aan de Marijkeweg 20, ontvangst van 17.45 tot 18.15 uur.
  • De muzikale omlijsting deze avond wordt verzorgd door Apple Jazz met leadzangeres Angela Lieverst. Ook verzorgen studenten van de opleiding de Nederlandse Musical Academie een optreden: de mini-musical Annie M.G. Schmidt.
  • De kosten van het verrukkelijke vijfgangenmenu inclusief wijn/drank arrangement bedraagt € 52,50.

Details

Donderdag 9 november 2017
Ontvangst tussen 17.45 en 18.15 uur, start diner om 18.15 uur
Locatie: Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20, Wageningen

Reserveren kan hier.