Dinnershow Goud - Golden Wings

9 - 10

april '18

17:30 - 22:00

Dinnershow Goud - Golden Wings

Route 26, a magical journey

In deze dinnershow nemen we u mee op reis. Op reis naar het land van de stars and stripes en Route 66. Buckle up en laat u meevoeren langs onze eigen Route 26. We vliegen naar hét land waar het ooit allemaal begon voor de showdans, urban dans en musical: AMERIKA!

Onze eerste stop ligt in New York, waar we u meevoeren langs hét musicalwalhalla Broadway en de urban dansscene in de Bronx. Vanuit hier vervolgen we onze weg naar Nashville, Californië en New Orleans. Het wordt een flinke reis, op de motor of in een VW-bus. Vergis u niet, Amerika is groot, groots! Tijdens deze reis zult u dan ook het échte Amerika ervaren, van de glitter & glamour in Hollywood tot de rauwe jazz en urban muziek uit de ghetto's. En maakt u zich over het eten maar geen zorgen, we blijven ver uit de buurt van de McDonald’s. Onze studenten van Vakschool Wageningen zullen u verrassen met een tongstrelend diner waar de Amerikaanse sterren graag bij aan hadden gesloten.

We sluiten onze reis af met een spetterend Las Vegas optreden, voordat we met onze golden wings weer naar huis vliegen. En behalve voor u, is het ook voor de derdejaarsstudenten na deze show tijd om hun gouden vleugels uit te slaan.

Are you ready for take off..?!

De dinnershows zijn allemaal uitverkocht.
De shows beginnen om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).

De theatervoorstelling vindt plaats op woensdag 11 april 2018.
De theatervoorstelling start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).

Locatie: Rijn IJssel Sound & Vision, Nijverheidsstraat 67a, 6681 LN Bemmel.
Couvert: € 49,50 per persoon, excl. reserveringskosten.

Ticket Theatervoorstelling: € 10,00 per persoon inclusief één consumptie, exclusief reserveringskosten.

Reserveren
U kunt onderaan deze pagina eenvoudig uw ticket(s) reserveren en betalen. U ontvangt uw tafelnummer bij aankomst. Reserveren voor de dinnershow is niet meer mogelijk.

Heeft u dieetwensen of wensen ten aanzien van de tafelindeling, meld het HIER!

 

Dinnershow Goud is een samenwerking tussen:

Locatie

Dit is de Rijn IJssel-locatie waar u kunt genieten van de Dinnershow Goud - Golden wings.

Bemmel - Nijverheidsstraat 67a

Foto's Golden Heroes - 2017

Achtergrondinformatie

Tijdens deze Dinnershow GOUD kijkt u naar professionele, inspirerende en ambitieuze studenten. Rijn IJssel en Studio26 organiseren een avond die een unieke kans biedt om kennis te maken met de kwaliteiten van de studenten van Rijn IJssel. Tijdens deze avond wordt u verrast met dans, zang, sfeer en smakelijke gerechten in een geweldige GOUDEN omgeving. Deze avond laat zien dat een samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven geweldige resultaten oplevert.

Rijn IJssel Creatieve Industrie


Rijn IJssel Creatieve Industrie is de bruisende plek met excellente opleidingen voor ondernemende studenten die hun unieke talent op eigen wijze ontplooien.

Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 besloten begin 2007 hun krachten te bundelen en gezamenlijk te starten met een professionele opleiding die moest aansluiten op de nieuwe trends binnen de huidige dans- en muziekstromingen. Daarmee waren de opleidingen Dans Show en Dans Urban een feit. Bevlogen docenten van Studio26 begeleiden de Rijn IJssel dansers met passie naar ongekende hoogten.

Sinds september 2011 biedt Rijn IJssel Creatieve Industrie in samenwerking met ArtEZ Dansacademie een versneld tweejarig traject Artiest Dans mbo-hbo (voorheen Fast Track) voor getalenteerde vmbo'ers en havisten die het mbo als opstap willen gebruiken voor hun verdere danstalentontwikkeling.

De Nederlandse Musical Academie werd in 2012 overgenomen van ROC Nijmegen.

Rijn IJssel Creatieve Industrie is een van de grootste aanbieders van mbo-opleidingen in de creatieve vakgebieden.

Studio26

Studio26 is een expert op het gebied van cultureel ondernemerschap en talentontwikkeling. Studio26 biedt een breed cursusprogramma aan op het gebied van dans, muziek, theater en circus. Ervaren en enthousiaste vakdocenten verzorgen de lessen. Getalenteerde dansers kunnen deelnemen aan de door Studio26 opgezette vooropleiding dans, welke als springplank dient naar een mbo- of hbo-vervolgopleiding.
Daarnaast is Studio26 een samenwerkingspartner van Rijn IJssel in de opleidingen Dans Show, Dans Urban en de Nederlandse Musical Academie. Opleidingen die staan voor vakmanschap, passie en kwaliteit.

Studio26 organiseert ook workshops, projecten en evenementen in samenwerking met tal van scholen, instellingen en bedrijven. Evenementen vinden op locatie plaats of in het eigen pand in Velp, waar men de beschikking heeft over professionele dans- en muziekstudio’s, multifunctionele ruimtes en een theaterzaal voor 200 bezoekers. Ook voor artistieke ondersteuning kan men bij Studio26 terecht.

Waar staat Studio26 voor?
Studio26 biedt kinderen en volwassenen een breed cursusprogramma aan op het terrein van Dans, Muziek, Theater (Musical) en Circus. De lessen worden gegeven door bevlogen vakdocenten in Velp, Arnhem en Dieren en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
In onze lessen streven we naar een gezonde balans tussen professionaliteit en kwaliteit enerzijds en gezelligheid en betrokkenheid anderzijds. We willen ons kenmerken als een 'Fame'-achtige school, informeel maar niet vrijblijvend, gedreven maar niet zonder discipline. Dit willen we binnen onze particuliere lessen, maar ook binnen onze mbo-dansopleidingen.

Binnen de mbo-dansopleidingen willen we daarin nog een stap verder gaan. De persoonlijke kwaliteiten van een leerling dienen het uitgangspunt te zijn van zijn/haar ontwikkeling. Een goede danser heeft niet alleen een goede techniek maar danst ook met hart en ziel en krijgt de kans zijn persoonlijke talenten en eigen stijl verder te ontwikkelen.

Wilt u meer informatie? Verstuur HIER uw mail.

De studenten Horeca, Bakkerij, Toerisme en Facilitair bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen krijgen naast het normale lesprogramma veel mogelijkheden aangeboden om hun kennis en vakmanschap te vergroten. Rijn IJssel Vakschool Wageningen organiseert daarom zelf evenementen en neemt zoveel als mogelijk deel aan evenementen, wedstrijden en andere activiteiten. Deze vinden zowel regionaal als nationaal en internationaal plaats. Een van deze evenementen is de Dinnershow GOUD die nu voor de zesde maal georganiseerd wordt in samenwerking met andere studenten van Rijn IJssel en Studio26. Een grote groep studenten gaat er ook dit jaar weer enthousiast en professioneel mee aan de slag.

Het overheerlijke menu wordt samengesteld door studenten van de opleiding 'Manager Horeca Ondernemer'. Behalve het samenstellen van het menu zorgen de studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen ook voor de inrichting van het restaurant én natuurlijk voor het koken en serveren van de gouden gerechten. Kortom ze doen er alles aan om u, als gast, een fantastische avond te bezorgen.

Tijdens dit evenement kijkt u naar professionele, inspirerende en ambitieuze studenten. Rijn IJssel en Studio26 organiseren een avond die u een unieke kans biedt om kennis te maken met de kwaliteiten van de studenten van Rijn IJssel. Tijdens deze avond wordt u verrast door dans, zang, sfeer en smakelijke gerechten in een geweldige GOUDEN omgeving. In een uniek samenwerkingsconcept laten we zien waartoe het middelbaar beroepsonderwijs in staat is!

Wilt u meer informatie? Mail dan naar dinnershowgoud@rijnijssel.nl.

Reserveren

De avonden van 4 en 10 april zijn uitverkocht.

*Afhankelijk van het aantal plaatsen dat u gereserveerd heeft kan het zijn dat u ingedeeld wordt aan een tafel met andere gasten.

De setting van de tafels is afhankelijk van de benodigde ruimte voor de optredens.