Theatershow Goud - Golden Wings

11

april '18

19:00 - 21:00

Theatershow Goud - Golden Wings

Route 26, a magical journey

In deze theaershow nemen we u mee op reis. Op reis naar het land van de stars and stripes en Route 66. Buckle up en laat u meevoeren langs onze eigen Route 26. We vliegen naar hét land waar het ooit allemaal begon voor de showdans, urban dans en musical: AMERIKA!

Onze eerste stop ligt in New York, waar we u meevoeren langs hét musicalwalhalla Broadway en de urban dansscene in de Bronx. Vanuit hier vervolgen we onze weg naar Nashville, Californië en New Orleans. Het wordt een flinke reis, op de motor of in een VW-bus. Vergis u niet, Amerika is groot, groots! Tijdens deze reis zult u dan ook het échte Amerika ervaren, van de glitter & glamour in Hollywood tot de rauwe jazz en urban muziek uit de ghetto's.

We sluiten onze reis af met een spetterend Las Vegas optreden, voordat we met onze golden wings weer naar huis vliegen. En behalve voor u, is het ook voor de derdejaarsstudenten na deze show tijd om hun gouden vleugels uit te slaan.

Are you ready for take off..?!

De theatervoorstelling vindt plaats op woensdag 11 april 2018.
De theatervoorstelling start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).
Ticket Theatervoorstelling: € 10,00 per persoon inclusief één consumptie, exclusief reserveringskosten.

Locatie: Rijn IJssel Sound & Vision, Nijverheidsstraat 67a, 6681 LN Bemmel.

Reserveren
U kunt onderaan deze pagina eenvoudig uw ticket(s) reserveren en betalen.

 

Theatershow Goud is een samenwerking tussen:

Locatie

Dit is de Rijn IJssel-locatie waar u kunt genieten van de Theatershow Goud - Golden Wings.

Bemmel - Nijverheidsstraat 67a