Online open dag

20

november '20

14:00 - 16:00

De video's blijven beschikbaar en zijn ook terug te vinden op ons YouTube-kanaal.


CIOS & Veiligheid


Commercie, Retail & Zakelijke dienstverlening


Horeca, Bakkerij, Toerisme & Facilitair


Media, Backstage & Event


Mode & Design

Podiumkunsten

Techniek, ICT & Laboratoriumtechniek

Uiterlijke Verzorging

Zorg & Welzijn

Talkshows
Je kunt hier per vakgebied talkshows volgen. Tijdens deze talkshows informeren studenten, docenten en alumni je over de opleidingen. Studenten vertellen over hun opleiding en hun stage. Docenten informeren je over wat de opleiding inhoudt en wat je na de opleiding kunt gaan doen en alumni vertellen wat de opleiding hen gebracht heeft.

Vragen
Heb je na de open dag nog een vraag? Stuur die dan naar opendag@rijnijssel.nl. Je kunt ook via de chatfunctie op de website een vraag stellen. Onze medewerkers zitten klaar om die te beantwoorden. 

Try-outs
Na de open dag biedt een groot aantal opleidingen try-outs aan. Je kunt dan toch, individueel of in kleine groepjes, een kijkje nemen bij de opleiding(en) van jouw keuze. Ga hiervoor op de website naar de opleiding die je graag wilt bezoeken. Daar zie je een button ‘Aanmelden try-out’. Als je daarop klikt, kom je in het aanmeldformulier waar je jouw contactgegevens invult en waar je in het rooster kunt aangeven op welk moment jij graag een kijkje wil komen nemen. Als je de aanmelding verstuurd hebt, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Let dus op dat je jouw mailadres correct invoert, anders kunnen we je niet bereiken. Kijk hier hoe het werkt.