Hoe help ik mijn kind kiezen?

Online infoavond voor ouders/voogden

1

februari '22

19:00 - 20:30

Als je kind binnenkort een keuze moet maken voor een mbo-opleiding, wil je daar natuurlijk bij helpen. Hoe dat het beste kan? Dat legt Rijn IJssel je uit tijdens een online informatieavond voor ouders/voogden.

Tijdens de bijeenkomst ‘Hoe help ik mijn kind kiezen?’ vertelt een loopbaanadviseur alles over het studiekeuzeproces. Daarbij krijg je uiteraard uitgebreid de tijd je vragen te stellen en krijg je handvatten aangereikt om je kind te helpen.

Je kunt je aanmelden tot 12:00 uur op maandag 31 januari.

Ik meld me hierbij aan voor de online infoavond voor ouders/voogden

Na het algemene deel gaat de groep automatisch uiteen naar de verschillende vakgebieden.

Let op

De hierboven ingevulde gegevens gebruiken we om jou interessante informatie over het begeleiden bij iemands studiekeuze te sturen en om de studiekeuze activiteiten van Rijn IJssel te evalueren. Wil je niet meer door Rijn IJssel benaderd worden dan kun je je op elk moment afmelden.