Dine & Dance

3

december '18

17:30 - 21:30

Kom genieten van een wervelende avond vol zang, dans en musical, gecombineerd met een volledig verzorgd viergangenverrassingsmenu!

Studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen en de opleidingen Musical en Dans van Rijn IJssel Creatieve Industrie organiseren ook dit jaar weer de Dine & Dance in samenwerking met Studio26.

Voor € 37,50 per persoon (exclusief reserveringskosten) kunt u genieten van een viergangenverrassingsmenu en van spetterende optredens. Deze prijs is inclusief Hollands drankenbuffet en een heerlijke amuse bij ontvangst. Het diner is samengesteld door onze studenten van de opleiding Manager/ondernemer horeca en sluit aan bij de show van de avond. 

Het overheerlijke viergangendiner is samengesteld door studenten van de opleiding 'Manager Horeca Ondernemer'. Studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen verzorgen ook de inrichting van het restaurant én koken de gerechten voor u.

In deze laatste maand van het jaar staat deze avond natuurlijk in het teken van kerst. Kom dus genieten met vrienden, familie of collega’s en ervaar waarom wij zo trots zijn op onze studenten.

3, 4 (UITVERKOCHT), 6 (UITVERKOCHT) en 7 (UITVERKOCHT) december: locatie Apeldoornseweg 210a in Arnhem
12, 13 en 14 (UITVERKOCHT) december: locatie Marijkeweg 20 in Wageningen

U kunt hieronder reserveren

Apeldoornseweg 210a, Arnhem

Geniet van dans, zang en musical gecombineerd met een voortreffelijk viergangendiner. Laat u verrassen tijdens een complete avond uit.

Arnhem - Apeldoornseweg 210a