Decanenochtend 2018

De aanmelding voor de decanenochtend op 4 oktober is gesloten.

Rijn IJssel nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse decanenochtend. Dit jaar kiezen we voor een nieuwe vorm waarin u voor een groot deel zelf bepaalt welke informatie u kunt gebruiken in uw adviezen en gesprekken met leerlingen over hun studiekeuze.

Datum: donderdag 4 oktober
Locatie: Beukenlaan 3 in Arnhem
Tijd: 9:00-13:00 uur (inclusief lunch)

U kunt zich hieronder aanmelden voor deze ochtend.

Rijn IJssel biedt u informatie over nieuwe ontwikkelingen binnen het roc en het mbo-onderwijs. Alle onderwijsclusters zijn aanwezig met activiteiten en informatie.

  • CIOS & Veiligheid
  • Creatieve Industrie
  • Economie & Uiterlijke Verzorging
  • Entree & Maatwerk
  • Techniek & ICT
  • Vakschool Wageningen
  • Zorg & Welzijn

Na een gezamenlijke start kunt u, naar eigen keuze, actief aan de slag bij de aanwezige clusters. U kunt meedoen met activiteiten, genieten van optredens en demonstraties, netwerken en natuurlijk in gesprek gaan met docenten en studenten. Met deze vernieuwde opzet bieden wij u de mogelijkheid om een groot deel van de ochtend zelf in te vullen naar uw eigen wens en behoefte.

Programma

08:45-09:15 uur Inloop met koffie/thee
09:15-09:45 uur Welkom en inleiding door college van bestuur
09:45-10:00 uur Korte pauze en verplaatsing naar activiteiten
10:00-11:30 uur Activiteiten, informatie en netwerken
11:30-12:00 uur Rondleiding door het gebouw (voor belangstellenden)
12:00-13:00 uur Lunch

Aan het eind van de ochtend horen we graag of deze opzet voor u succesvol was.

Opleidingsinformatie 2019-2020

De informatie op de website wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest actuele informatie raden wij u en uw leerlingen aan om altijd op de website te kijken. De algemene brochure en een overzicht van de opleidingen 2019-2020 komen uit in oktober 2018. In de brochure vindt u informatie over onder andere Rijn IJssel, RIJk Onderwijs, begeleiding en kosten en een overzicht van de open dagen. Op het overzicht opleidingen vindt u alle opleidingen die Rijn IJssel biedt.

Wilt u meer exemplaren ontvangen, stuur dan een bericht naar decanen@rijnijssel.nl. Vermeld in de mail duidelijk uw naam en de naam, het (post)adres en de postcode van de school en het gewenste aantal brochures en overzichten.