Decanenochtend

Decanenochtend

Rijn IJssel organiseert de jaarlijkse decanenochtend deze keer op de locatie Veluwestraat in Arnhem. We hebben een informatief en afwisselend programma voor u samengesteld. We informeren u over nieuwe ontwikkelingen zoals de voortgang van RIJk onderwijs. Daarnaast presenteren we nieuws uit de clusters en kunt u in gesprek gaan met studenten. Onze ambassadeur/uitblinker vertelt over zijn danspassie en toont een aantal van zijn indrukwekkende urban moves.

Programma (onder voorbehoud)

  • Nieuwe ontwikkelingen Rijn IJssel en mbo
  • Nieuws uit de clusters
  • Stand van zaken RIJk onderwijs: de praktijk van alle dag
    Studenten vertellen over hun ervaringen
  • Rondleiding door het gebouw
  • Lunch

Wij ontvangen u vanaf 8.45 uur op de locatie Veluwestraat 120, 6813 EE in Arnhem.
Parkeren kan bij het gebouw of in de omringende straten. Reist u met openbaar vervoer dan loopt u in 15 tot 20 minuten naar de Veluwestraat. Wilt u met de bus, neem dan bus 105 richting Barneveld (informatie: 9292ov.nl).

Het programma start om 9.15 uur en en sluit af met een lunch in de kantine.

Opleidingsinformatie 2018-2019

De opleidingsinformatie op de website wordt doorlopend geactualiseerd. Voor de meeste actuele informatie over opleidingen raden wij u aan altijd op de website te kijken.

Algemene brochure

De algemene brochure van Rijn IJssel voor schooljaar 2018-2019 komt begin november uit. U vindt hierin informatie over Rijn IJssel, het RIJk Onderwijs, de begeleiding en de kosten. Naast de brochure verschijnt er een A2 poster met daarop alle opleidingen van Rijn IJssel.

Aanmelden is niet meer mogelijk.