Van Rijn IJssel? Naar werk!

Je hebt je diploma bij Rijn IJssel behaald en je staat te springen om te gaan werken.

Maar hoe zorg jij ervoor dat jij lekker vlot de arbeidsmarkt opgaat? Waar liggen de kansen op de arbeidsmarkt op dit moment? Wat zijn de ontwikkelingen in de regio waar jij woont? Hoe ga ik solliciteren vanuit mijn kwaliteiten? Hoe zorg jij ervoor dat je een netwerk hebt waar je gezien wordt? Is mijn cv wel op orde?

Kortom veel vragen waar jij je druk over kan maken, maar dat hoeft niet.

Tot 12 maanden na je afstuderen kan jij gebruik maken van ondersteuning en hulp van Rijn IJssel. Wij helpen jou naar arbeidsperspectief! En niet onbelangrijk, we doen dat zonder extra kosten!

Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze studenten een goede en passende plek op de arbeidsmarkt vinden en daar helpen we je graag bij.

Ons aanbod

 • We scannen graag je cv en geven je tips en tops. Goed om te weten dat veel cv’s digitaal gelezen worden (tablet, smartphone en of laptop).
 • Een goed netwerk is erg belangrijk, wist je dat 80% van alle vacatures wordt ingevuld uit een bestaand netwerk? LinkedIn kan je helpen om een goed zakelijk netwerk op te bouwen en is ook de plek waar jij je kan laten zien! Graag gaan we met je aan de slag om je LinkedIn-profiel te boosten.
 • Jouw stageplek was al een start van je carrière. Je bijbaantje, hobby en/of vrijwilligerswerk geeft al een goed beeld van je activiteiten en interesses. We helpen je om jouw ervaringen goed te positioneren zodat jij ze mee kan nemen in je sollicitatie.
 • Wil jij je oriënteren op een bepaalde (andere) branche? Dan gaan wij je helpen om je een meeloopstage te gunnen bij een relatie van Rijn IJssel zodat jij een goed beeld krijgt van de werkzaamheden.
 • Twijfel je aan jouw kwaliteiten en/of persoonskenmerken? Aan de hand van een DISC-test kunnen we je adviseren en helpen om een juiste keuze te maken voor de juiste branche.
  De DISC-test laat zien of jij een mensgericht, taakgericht, introvert of extravert type bent.
 • Heb jij een opleiding gevolgd waarvan nu blijkt dat deze je minder kansen geeft op de arbeidsmarkt? Wij weten welke beroepen kansrijk(er) zijn in de regio. We kunnen je helpen met het maken van een keuze voor een andere opleiding en/of omscholing.
 • Ben je nog erg zoekende en vind je het fijn om hier eens over te sparren met een jobcoach, dat kan! In een persoonlijk gesprek gaan we achterhalen waar jouw passie en kwaliteiten zitten!

Wist je dat

 • het beheersen van de Duitse taal voor veel bedrijven een groot voordeel is (vooral in de branches horeca, retail, toerisme)?
 • er in 2022 in Zevenaar een megagrote fashion outlet opent waar horeca, retail, fashion, beveiliging, commerciële vacatures aankomen? En dat Rijn IJssel partner is van deze outlet?
 • je in de bouw, zorg en techniek vacatures in overvloed vindt?
 • nieuwe retail erg gebaat is bij werknemers met kennis van E-commerce en digitale middelen?
 • Rijn IJssel een giga netwerk heeft van leerbedrijven waar onze BPV-begeleiders regelmatig komen?

Contact

Als bedrijf, gemeente of brancheorganisatie?

U kunt contact opnemen met Ad Meeuwsen, a.meeuwsen@rijnijssel.nl.

Als student, loopbaancoach of ouder/verzorger?

Voor algemene informatie en/of vragen kun je terecht bij Studentzaken, studentzaken@rijnijssel.nl.

Als student direct contact met een jobcoach?

Mail dan naar een van de onderstaande jobcoaches.

Jobcoaches

Jacqueline Griep
j.griep@rijnijssel.nl
06 34860581

Economie & Uiterlijke Verzorging, Vakschool Wageningen, We-Restart

Sheila Latukonsina
s.latukonsina@rijnijssel.nl
06 38076732

CIOS & Veiligheid, Creatieve Industrie, Techniek & ICT

Femke Stronks
f.stronks@rijnijssel.nl
06 39785826

Entree, Zorg & Welzijn, KansRIJk

Vacatures bij relaties

Verschillende relaties van Rijn IJssel bieden ook een rechtstreekse link naar hun vacatures. Binnenkort volgen er meer.

   

Ik ben een werkgever op zoek naar jong talent

Geef hieronder uw keuze aan als het gaat om een aanbieding voor een baan of een leerwerkplek (BBL-opleiding).

Om uw aanmelding en gegevens te kunnen verwerken hebben we jouw toestemming nodig. In het kader van de privacy moeten we dat als eerste vragen.