Topprogramma Excellentie

Topprogramma Excellentie

Jaarlijks biedt Rijn IJssel excellente studenten een topprogramma aan. Dit programma bestaat uit masterclasses, studiereizen en andere activiteiten gericht op de verdere ontwikkeling van de student naast de gekozen beroepsopleiding. Het topprogramma is exclusief bedoeld voor excellente studenten die zijn voorgedragen door hun studieloopbaancoach.

OKAdemie

Onder het label 'OKAdemie' organiseert Rijn IJssel in samenwerking met Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) een serie masterclasses op het thema ondernemerschap. Deze masterclasses worden verzorgd door leden/ondernemers van de OKA. Deze masterclasses maken onderdeel uit van het topprogramma maar zijn ook toegankelijk voor leden van de OKA en andere geïnteresseerde studenten.

Masterclass ‘Classificatiesystemen in de psychiatrie'

Door Rinske Schaffers, docent Rijn IJssel

Rinske is docent bij de opleiding Maatschappelijke Zorg, binnen Rijn IJssel Zorg & Welzijn en geeft les aan alle leerjaren BOL en BBL, niveau 3 en niveau 4. De vakken die zij schrijft en verzorgt zijn onder andere ontwikkelingspsychologie, agressieregulatie, complexe gespreksvoering, coaching, reflecteren, psychiatrie en opstellen van een begeleidingsplan.
Daarnaast ben ik studieloopbaancoach en coördinator van de BBL.

Deze masterclass gaat over classificatiesystemen in de psychiatrie. Op welke manier komen de systemen tot stand, waar worden ze voor gebruik en wat is de algemene visie hierop? En vooral: wat zijn de voor- en nadelen over het classificeren en diagnosticeren van cliënten en hun problematieken? We gaan in op het vormen en verwoorden van je eigen visie, onderbouwt vanuit de kennis die er bestaat over de classificatiesystemen.

Datum 12 juni 2019
Tijd 15:30-17:30 uur
Locatie Kronenburgsingel 16, Arnhem

Contact

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met René Dopper, programmamanager excellentie: r.dopper@rijnijssel.nl.

Iedereen ontvangt na afloop een bewijs van deelname, bewaar dat goed in je portfolio!

Aanmelding

Je kunt je tot 29 mei aanmelden voor deze masterclass.