Masterclass 'Heel Holland zorgt'

Masterclass 'Heel Holland zorgt'

De Werkveldadviescommissie Zorg & Welzijn organiseert op 28 november 2019 een masterclass 'Heel Holland zorgt' door Tommie Niessen op Kronenburgsingel 16 in Arnhem.

Meer dan één miljoen mensen werken iedere dag in de sector Zorg & Welzijn. We willen samen zorgen voor goed opgeleide medewerkers. Zij-instroom, leven lang leren, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zomaar wat termen die wat ons betreft een prominente plek verdienen in het jaarplan van elke HR-afdeling. Maar het is natuurlijk allemaal meer dan dat......

Tommie in de zorg

"Zorg & Welzijn verdient meer waardering en liefde dan het op dit moment krijgt". Op social media heeft Tommie een grote achterban opgebouwd, door zijn persoonlijke aanpak en de mooie content die hij maakt. Dit, samen met zijn grote bereik maakt Tommie tot de ideale spreker voor publiek waarbij persoonlijke aandacht en nieuwe media een rol spelen. Vol passie en enthousiasme inspireert hij anderen met een persoonlijk verhaal vol verrassende ervaringen uit eerste hand. Tommie zijn ervaring is de inspiratie voor zijn lezingen. Aan de hand daarvan bespreekt hij actuele onderwerpen en persoonlijke verhalen.

Programma 

19:15 uur Ontvangst met een kopje koffie/thee
19:45 uur Welkom door Jeroen Marée, directeur
19:50 uur Masterclass
21:00 uur Afsluiting

Aanmelding is gesloten

Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden voor deze masterclass. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Om iedereen een kans te geven bij de masterclass aanwezig te zijn, kunnen zich maximaal vier medewerkers per organisatie aanmelden. Vooraf intern overleg is dus gewenst.

Kosten

Deze masterclass wordt u gratis aangeboden. Bij afmelding na vrijdag 15 november, brengen wij echter € 25,00 in rekening.

Vragen?

Neem dan contact op met het secretariaat: m.barendregt@rijnijssel.nl.