Zomercursus Nederlands

Wil jij graag goed voorbereid het nieuwe schooljaar in? Rijn IJssel biedt jou in augustus een vijfdaagse zomercursus Nederlands aan! De zomercursus Nederlands is voor Rijn IJssel-studenten die een opleiding op mbo niveau 2, Entree of ISK (gaan) volgen en beter willen leren lezen en schrijven. In de cursus besteden we aandacht aan het herkennen van verschillende doelen van teksten, het onderscheiden van hoofdzaken en bijzaken, samenhang en verbanden in teksten. Ook leer je omgaan met moeilijke woorden in teksten. Je krijgt lesmateriaal voor deze cursus en een leeswijzer.

Data en locatie

De cursus duurt vijf dagen; van maandag 20 augustus t/m vrijdag 24 augustus 2018. De lestijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur.
De zomercursus wordt gegeven op de Rijn IJssel locatie aan de Utrechtsestraat 40-42 in Arnhem, 026 3129200. Deze locatie is dichtbij station Arnhem Centraal.

Gratis

Rijn IJssel biedt de zomercursus Nederlands helemaal gratis aan.

Aanmelden

De aanmelding is gesloten op 5 juli

Meer weten

Stuur voor vragen of meer informatie over de zomercursus een mail naar zomercursus@rijnijssel.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. 

Let op!

De zomercursus start alleen bij voldoende aanmeldingen. Na aanmelding, krijg je uiterlijk vrijdag 13 juli hierover bericht.