Zomercursus Nederlands

Wil jij graag goed voorbereid het nieuwe schooljaar in? Rijn IJssel biedt jou in augustus een vijfdaagse zomercursus Nederlands aan! De zomercursus Nederlands is voor alle Rijn IJssel-studenten die beter willen leren lezen en schrijven. In de cursus besteden we aandacht besteed aan het herkennen van verschillende doelen van teksten, het onderscheiden van hoofdzaken en bijzaken, samenhang en verbanden in teksten en je leert om te gaan met moeilijke woorden in teksten. Je krijgt lesmateriaal voor deze cursus en een leeswijzer.

Data en locatie

De cursus duurt vijf dagen; van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2017. De lestijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur.
De zomercursus wordt gegeven op de Rijn IJssel locatie aan de Utrechtsestraat 40-42 in Arnhem, 026 3129200. Deze locatie is dichtbij Arnhem Centraal.

Kosten

Rijn IJssel biedt de zomercursus Nederlands helemaal gratis aan.

Aanmelden

De aanmelding is gesloten

Let op!

De zomercursus start alleen bij voldoende aanmeldingen. Na aanmelding, krijg je uiterlijk 14 juli hierover bericht. Als de cursus doorgaat, ontvang je dan ook aanvullende informatie en de routebeschrijving.