CodeFest

Op 17 en 18 april 2019 organiseert Rijn IJssel voor de vijfde keer een CodeFest. Het evenement duurt 24 uur en vindt plaats op Zijpendaalseweg 167 te Arnhem.

CodeFest

Voor programmeurs is een CodeFest het uitgelezen evenement om te laten zien wat ze kunnen. Het CodeFest is beperkt in tijd en heeft een opdracht waar de programmeurs aan werken. Het doel van het evenement is om programmeurs onderling te laten strijden om verkozen te worden tot beste team. Verder is de aanwezigheid van bedrijven heel belangrijk. Bedrijven die op zoek zijn naar programmeurs kunnen bij dit soort evenementen programmeurs scouten en eventueel voorzien in een baan of stageplek.

Middels het CodeFest kunnen de studenten van de opleiding applicatieontwikkelaar laten zien wat ze kunnen bewerkstelligen in beperkte tijd. Bedrijven, die voornamelijk bekend zijn uit de stages, kunnen ook hier eventuele kandidaten scouten voor een stage of een baan aan het einde van de opleiding. Verder maken de studenten op deze wijze al kennis met het bedrijfsleven en leren ze onderling samenwerken.

 

Tijdsplanning

17 april 09:00 Intro CodeFest
17 april 10:00 Start wedstrijd
18 april 10:00 Einde wedstrijd
18 april 12:00 Prijsuitreiking

 

Contactinformatie

Bezoekadres
Zijpendaalseweg 167
6814 CJ Arnhem

Contactinformatie
Docenten applicatieontwikkeling
codefest@rijnijssel.nl
026 3129076

Wat kan een CodeFest betekenen voor u, als bedrijf? Deze vraag kunnen wij, als opleider, voor u beantwoorden.

Algemeen

Een CodeFest is een 'programmeer-marathon' van 24 uur (non-stop) waarin groepen van twee tot vier programmeurs een applicatie realiseren. Wat kan een CodeFest voor uw bedrijf betekenen? Op een CodeFest kunt u gemotiveerde studenten, mogelijke toekomstige stagiair(e)s of zelfs werknemers, aan het werk zien. Tevens krijgt u een kijkje in het RIJk Onderwijs binnen de opleiding Applicatieontwikkelaar van Rijn IJssel.

Bezoeken?

Als u het evenement wil bezoeken, bent u van harte welkom. Het evenement vindt plaats op de Zijpendaalseweg 167 te Arnhem. U kunt tijdens reguliere kantooruren gewoon het pand betreden. U kunt zich het beste telefonisch melden zodra u op de locatie bent. U kunt ons bereiken op 06 14237861 (P. Wouters).

Participeren?

Als bedrijf kunt u zich aanmelden voor het ondersteunen van dit evenement. Denk bijvoorbeeld aan: het gedeeltelijk begeleiden van studenten, of meehelpen met het opstellen van de specificaties, of de beoordeling van de geschreven software, of ...
Wilt u participeren dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: codefest@rijnijssel.nl of telefonisch via 06 14237861.

Sponsoren?

Als u op een andere manier aan dit evenement wilt bijdragen, kunt u met ons contact opnemen. Denk hierbij aan een financiële bijdrage, prijzenpakket voor de winnaars of …
Wilt u ons sponsoren dan kunt u contact opnemen met ons via volgende e-mailadres: codefest@rijnijssel.nl of telefonisch via 06 14237861 (P. Wouters).

We zien u graag op het CodeFest!

Met vriendelijke groet,

Rijn IJssel
Pascal Wouters en Luuk Burgers
Docenten ICT Applicatieontwikkelaar

Hoofdsponsors

  Uw eigen werk of het werk van uw klanten makkelijker, efficiënter of gewoon mooier maken? Dan is op maat ontwikkelde software écht iets voor u. Ook als u niet de capaciteit of de mogelijkheden hebt om dit zelf te doen. In dat geval schakelt u namelijk gewoon Covadis in. Covadis is uw betaalbare softwarehuis voor de ontwikkeling van webapplicaties en maatwerksoftware. Aan de hand van uw briefing bekijken wij wat er nodig is om tot een goed resultaat te komen en gaan we voor u aan de slag. En uiteraard houden we u gedurende het volledige proces op de hoogte van de vorderingen.
  Samen met onze klanten bedenken we slimme plannen voor het inzetten van websites en webapplicaties en specifiek het aansluiten daarvan op je organisatie. Daarvoor leggen we koppelingen tussen het web en bijvoorbeeld backoffice-, voorraad-, crm- of erp-software. Daarmee zorgen we ervoor dat er vanuit je organisatie data uitgewisseld worden met je website, een klantenportaal of bijvoorbeeld een mobile app.

Huishoudelijke regels

De huishoudelijke regels worden nageleefd door iedereen die meedoet aan het CodeFest. De naleving van de regels worden gecontroleerd door de aanwezige docenten: Menno But, Lorenz Michels, Luuk Burgers, Thibault Zegers, Pascal Wouters, Pascal Mariany

De volgende huishoudelijke regels worden gehanteerd:

Algemeen

 1. Het gebruik van alcohol en drugs is ten strengste verboden. Hierop zal niet worden gewaarschuwd; het leidt direct tot uitsluiting van jou en je groep van het CodeFest en van het Rijn IJssel-terrein.
 2. Roken mag alleen op de onderstaande plaatsen en tijden:
  1. Tot 17:00: op de normale rookplaats
  2. Van 17:00-20:00: in de buurt van de frietkraam
  3. Na 20:00: op de binnenplaats
 3. Het is toegestaan om zelf frisdrank, snoep, chips of andere etenswaren mee te nemen.
 4. Tijdens het CodeFest houd je je werktafel schoon, zodat er goed gewerkt kan worden.
 5. Er wordt geen slaapgelegenheid ingericht. Slaapzakken, kussens, matjes etc. zijn toegestaan om mee te nemen.
 6. Er is geen gelegenheid om te douchen, het is wel mogelijk om je in de toiletten op te frissen.
 7. Na het CodeFest wordt de ruimte geheel en gezamenlijk opgeruimd.
 8. Er mogen tijdens CodeFest geen games worden gespeeld in de CodeFestruimte

 

Eten en drinken

 1. Je mag eten en drinken aan de sta-tafel bij de kapstok.
 2. Bij uitzondering mag je aan de werktafel eten en drinken, op eigen risico.
 3. Grotere maaltijden kun je nuttigen in de aula of op de daarvoor aangewezen plekken.

Gedrag

 1. Iedereen met respect behandelen, rust en orde in de klas.
 2. Blijf van andermans spullen af.
 3. Tafels en stoelen op de plaats laten staan.
 4. Ruim altijd je eigen spullen op.

Overtreding van bovenstaande regels kan uitsluiting betekenen voor jou en je groep van het CodeFest en van het Rijn IJssel-terrein.

Toegestane ruimtes

Alleen de ruimtes zoals aangegeven op de plattegrond zijn toegankelijk. Andere verdiepingen zijn niet toegestaan om te betreden. De plattegrond zal op de dag zelf aanwezig zijn in het lokaal.