Horeca & voeding

Culinaire workshop 'Ervaar' Vakschool Wageningen

Het doel van deze workshop is een kennismaking met het brede scala aan opleidingen van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, een naam waar je niet omheen kunt. We bestaan meer dan 100 jaar en zijn (inter)nationaal bekend op het gebied van opleidingen in de horeca, toerisme, bakkerij en facilitair. Ook verzorgt Vakschool Wageningen vaktrainingen.
 
De studenten van Vakschool Wageningen worden opgeleid in een fantastische en realistische omgeving. Vakschool Wageningen heeft namelijk een eigen hotel met congrescentrum en brasserie, een café, drie restaurants, keukens, eigen bakkerijen en een bakkerijwinkel.

Graag willen we dit met u delen en heten wij u van harte welkom bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Voor iedereen die het leuk vindt om in een onderwijskundige setting culinaire workshops bij te wonen. Daarbij kunt u denken aan eetclubs, verenigingen, vriendenclubs en ondernemersverenigingen.

Maximum aantal deelnemers in overleg, minimum aantal deelnemers 15.

€ 50,00 per persoon excl. btw.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Lesdetails

In het culinaire workshop 'Ervaar' Vakschool Wageningen arrangement, wordt u uitgenodigd om kennis te maken met onze school waar wij met veel trots en passie over willen vertellen. Studenten staan bij ons centraal en dat zult u zelf ook ervaren. Onze studenten worden actief betrokken bij de diverse workshops.

Programma

 • 15.30 uur Ontvangst met koffie en thee en patisserie uit eigen bakkerij.
 • Rondleiding door onze school en toelichting van onze onderwijsconcepten en visie.
 • 16.30 uur Mogelijke workshops zijn:
  • Culinaire Workshop: voorbereiden en bereiden van een viergangen diner
  • Tafel etiquette
  • Wijn spijs combinaties
  • Barista
 • 18.30/19.00 uur Diner inclusief wijnarrangement
 • 21.00 uur Einde programma (deze eindtijd staat vast)

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven ia ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.