Horeca & voeding

Workshop Aziatische fusion keuken

Lekker eten! Daar draait het om in het Verre Oosten, bij Go-Tan, bij mijn familie en natuurlijk bij onze producten. Door onze Indonesische cultuur houden we ervan om samen lekker te eten, het liefst met veel familie en vrienden. Het is voor ons het belangrijkste moment van de dag. Daar horen goede producten en authentieke recepten bij.

We proberen de (thuis)kok te inspireren door originaliteit en creativiteit in producten en ideeën. Go-Tan a very foodloving family.
 
Makan makan, enak sekali! (Geniet. Erg, erg lekker!)
 
Han Go

Deze workshop is met name bedoeld voor alle liefhebbers van de Aziatische fusionkeuken. Mensen met passie voor koken, die nieuwsgierig zijn naar de herkomst van gerechten in een modern jasje.

Voor iedereen die vanuit een hobby, professie of intrinsieke motivatie zich wil bekwamen in vakspecifieke competenties voor de keuken heeft Rijn IJssel Training & Opleiding in nauwe samenwerking met Go-Tan een workshop Aziatische fusion keuken samengesteld.

Maximaal aantal deelnemers 20 minimaal 10.

Een dagdeel van 3 uur:

 • 18.00-18.30 uur ontvangst
 • 18.30-21.30 uur workshop

€ 50,00 per persoon excl. btw en inclusief lesmateriaal.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Lesdetails

De Aziatische keuken
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met typisch Aziatische regionale gebonden gerechten die met een moderne twist bereid worden met ingrediënten die afkomstig zijn van Go-Tan, een exclusieve producent van Aziatische ingrediënten en partner van Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Eenduidig 10-puntenconcept

 1.  Alle trainingen vinden plaats binnen de uitstekende faciliteiten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen en/of Hotel de nieuwe Wereld, Marijkeweg 5 te Wageningen.
 2. Alle trainingen worden voorzien van koffie, thee en of water inclusief patisserie uit eigen bakkerij.
 3. Alle trainingen zijn conform de 'drie i-methodiek' te weten interactief, intensief, informatief en duren maximaal 1 dagdeel (3 uur)
 4. De diverse trainingsruimtes zijn optimaal geoutilleerd en voldoen aan de laatste eisen
 5. De trainingen worden verzorgd door professionals die up to date geschoold zijn
 6. De locatie beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid
 7. Rijn IJssel Training & Opleiding gebruikt in haar trainingen alleen topkwaliteit producten
 8. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 9. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname
 10. Deelnemers ontvangen lesmateriaal, naslagwerk zodat de lesstof in de dagelijkse praktijk toegepast kan worden.

Afsluiting

Bewijs van deelname.

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.