Horeca & voeding

Workshop taart versieren

Workshop taart versieren

Een mooi versierde taart is een lust voor het oog en een bijzondere blikvanger. Wilt u leren hoe u een taart feestelijk versiert voor een bijzondere gelegenheid? De professionals van Rijn IJssel Vakschool Wageningen verzorgen een workshop, waarmee dit mogelijk wordt.

In de workshop leert u hoe u een taart versiert. De nadruk ligt op de basis van het versieren van taarten, daarnaast komt de creatieve presentatie van uw taart aan bod. Deze workshop wordt verzorgd door een van de patisseriedocenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Bij aanvang van de workshop staat er een taart voor u klaar. De docent heeft verschillende ingrediënten en technieken bedacht om u een leerzame en inspirerende workshop te bieden. Uiteraard mag iedereen zijn/haar eigen versierde taart mee naar huis nemen na de workshop.

De workshop is gericht op de particuliere hobbyist met passie voor patisserie. Iedereen kan zich inschrijven, vooropgesteld dat u van taart en gebak houdt. Bent u een bevlogen hobbybakker en wilt u de technieken leren voor het versieren van uw taart, dan bent u bij Rijn IJssel aan het juiste adres.

Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers.

€ 60,00 inclusief BTW per persoon.

Rijn IJssel Training & Opleiding

training-opleiding@rijnijssel.nl

Details

  • De workshop wordt verzorgd door een professional, die up-to-date geschoold is.
  • De workshop is interactief, intensief en informatief en duurt maximaal 3 uur.
  • Rijn IJssel gebruikt alleen topkwaliteit producten voor workshops en trainingen.
  • Op de locatie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Marijkeweg 20 te Wageningen is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.
  • In de prijs begrepen zijn ook koffie, thee en/of water en patisserie uit de bakkerij van Vakschool Wageningen.
  • Deelnemers ontvangen lesmateriaal (naslagwerk) voor gebruik in de dagelijkse praktijk.

 

Afsluiting

Bewijs van deelname.

Open inschrijving  

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven via ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.