Techniek

NEN 3140

Met deze cursus stelt u zichzelf op de hoogte van de werkvoorschriften in het kader van NEN-EN 50110-1 en NEN 3140. Er wordt ingegaan op aspecten die algemeen van toepassing zijn en die noodzakelijk zijn voor het veilig beheren van laagspanningsinstallaties en elektrische arbeidsmiddelen en het veilig (laten) verrichten van elektrotechnische werkzaamheden. Na de cursus bent u een vakbekwaam persoon in het kader van NEN-EN 50110-1 en NEN 3140.

Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die bezig zijn met ontwerp, installatie en/of onderhoud van elektrische installaties, dan wel met het toezicht op deze installaties.

Vereist zijn een elektrotechnische opleiding op minimaal niveau 2 en kennis van de Nederlandse taal. 

Minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers.

4 dagdelen op basis van één dagdeel per week.

€ 295,00 ( excl. BTW) inclusief lesmateriaal.

Rijn IJssel Training & Opleiding
026 3537260
training-opleiding@rijnijssel.nl

Tijdens de cursus leert u veilig werken volgens de NEN 3140 voor zover deze op de installaties van toepassing is. U leert machines en apparatuur veilig te stellen.

Aan de hand van de norm en bijbehorend lesmateriaal wordt de norm NEN 3140 behandeld, voor zover die op bedrijfsinstallaties van toepassing is. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan oefeningen en praktijksituaties.

Afsluiting

De cursus wordt afgesloten met een Bewijs van Deelname.

Open inschrijving

Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig aanmelden via training-opleiding@rijnijssel.nl. Wanneer er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er een startdatum vastgelegd en kunt u zich definitief inschrijven door gebruikmaking van ons inschrijfformulier. Bij voldoende inschrijvingen gaat het aanbod definitief van start.

Locatie

De cursus wordt gegeven op de locatie van  Rijn IJssel Techniek, Thorbeckestraat 6 te Arnhem, maar kan voor groepen ook incompany en op maat worden aangeboden.

Bekijk ook eens..

Techniek

Techniek

11 opleidingen