Programma online open dag

Programma online open dag 23 april 2020 vanaf 14:00 uur

Leuk dat je meekijkt.

Door het coronavirus staat de wereld op zijn kop. En ook bij ons; de klassen blijven leeg en alle lessen worden digitaal gegeven. En dat is mooi balen, want daardoor ging ook de Open Dag niet door! Dat is best vervelend als je nog vragen hebt over een studie of nog helemaal niet weet welke studie je wilt gaan doen.

Daarom gaan we je helpen met een Online Open Dag op donderdag 23 april. Vanaf 14:00 uur zenden we live uit op onze website. We laten je video’s zien waarin docenten en studenten vertellen over verschillende opleidingen, we schakelen live over naar enkele locaties waar docenten en/of studenten je meenemen tijdens een praktijkopdracht en er zijn docenten van verschillende opleidingen aanwezig die live antwoord geven op gestelde vragen. Deze vragen kun je stellen via de chatfunctie.
Na de open dag kun je de uitzending en de presentaties terugkijken op de website.

 

Programma

14:00 uur Opening en welkom door Karina Visscher, lid college van bestuur
14:10 uur Informatie over de opleidingen ICT en CIOS Arnhem
14:19 uur Live schakelen met de opleiding SMART Engineering waar straks live een demonstratie van een transportband volgt
14:20 uur Informatie over de opleidingen Zorg, Entree Zorg, Welzijn, Podiumkunsten
14:35 uur Live schakelen met de opleiding SMART Engineering met een demonstratie van een door studenten gemaakte transportband
14:40 uur Informatie over de opleidingen Techniek
14:45 uur Live schakelen met de keuken van Vakschool Wageningen waar studenten klaar staan om een heerlijk gerecht te bereiden
14:47 uur Informatie over de opleidingen Economie en Bakkerij
14:58 uur Live schakelen met de keuken van Vakschool Wageningen waar een student vertelt over de opleidingen
15:03 uur Informatie over de opleidingen: Entree Horeca, Vakschool Wageningen Hospitality, Media, Design en Veiligheid
15:25 uur Live schakelen met de keuken van Vakschool Wageningen voor het eindresultaat van de kooksessie
15:30 uur Afsluiting

Webinar ICT

Vanaf 16.00 uur is er een online webinar van de opleidingen ICT. Dus wil je meer informatie over de ICT opleidingen, kijk dan om 16.00 uur ook nog even hier!

Alvast voorbereiden? Check ons YouTube-kanaal!

Wil je je alvast voorbereiden, kijk dan op ons YouTube-kanaal. In de opleidingsvideo’s vertellen onze studenten wat ze zoal doen tijdens de opleiding, waarom ze voor deze opleiding hebben gekozen en wat ze zo leuk vinden aan de opleiding.

Aanmelden

Door het coronavirus is de aanmelddatum van 1 april verplaatst naar 1 mei. Meld jij je aan vóór 1 mei dan heb je, als je aan de toelatingseisen voldoet, recht op toelating op de opleiding van jouw keuze.  Meld je je na 1 mei aan dan doen wij uiteraard nog steeds ons uiterste best je te plaatsen op de best passende opleiding.

Als jij je na 1 september aanmeldt, heb je geen garantie op plaatsing. Het kan zijn dat we jouw aanmelding mee moeten nemen naar het eerstvolgende instroommoment. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt.

Door het coronavirus houden we het intakegesprek voor de opleiding digitaal. Na aanmelding ontvang je daarover van ons alle benodigde informatie. Wil je meer weten over de aanmeldingsprocdure, kijk dan hier.

Wil je graag een gesprek met een docent van een opleiding?

We realiseren ons dat we tijdens de online open dag niet al je vragen kunnen beantwoorden, daarom staat er na deze open dag een team van docenten klaar om met je in gesprek te gaan. Heb jij een vraag over een specifieke opleiding? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan bellen we jou binnen drie werkdagen terug. 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)

Nog vragen?

Heb je na deze online open dag nog vragen, neem dan contact met ons Studie Informatiepunt via whatsapp 06 43050211 of via mail: stip@rijnijssel.nl.

Weet je echt nog niet welke opleiding bij jou past of twijfel je nog, dan helpt ons team studieadviseurs je graag verder, stuur dan een mail naar studentzaken@rijnijssel.nl.