Studentenpanel cluster CIOS & Veiligheid

Hey studenten!

Bij CIOS en Veiligheid willen we graag weten wat jullie als studenten vinden van de school en de opleiding. Ben je tevreden? Zou je zaken graag anders willen? En hoe dan?

Rijn IJssel CIOS & Veiligheid heeft daarvoor een studentenpanel.
In dit panel zitten studenten uit alle opleidingen op de locatie Beukenlaan 3 in Arnhem en van de verschillende leerjaren. De panelleden komen geregeld bij elkaar om hun mening te geven over van alles wat met school te maken heeft. De schoolleiding maakt gebruikt van de adviezen en ideeën die uit het panel komen om het onderwijs bij CIOS & Veiligheid te verbeteren (of te behouden wat juist heel goed is natuurlijk).

Heb je een verbeterpunt voor de school dat je wilt inbrengen in het panel? Of heb je een vraag voor het panel? Laat dat dan weten via studentenpanelCV@rijnijssel.nl. Je krijgt snel antwoord!

Lijkt het je leuk om zelf in het studentenpanel te zitten? Houd dan in de tweede week van oktober 2022 alle infoborden op school in de gaten. In die week start CIOS & Veiligheid met de werving van panelleden voor het schooljaar 2022-2023.

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden om deel te nemen aan het studentenpanel C&V.

Aanmelden studentenpanel CIOS & Veiligheid

Ik meld me aan voor het studentenpanel van het cluster CIOS & Veiligheid