Geef je stem aan Jinko!

5

september

2017

Geef je stem aan Jinko!

Stem op Jinko Adams en maak van onze Rijn IJssel-uitblinker/ambassadeur dé landelijke Mbo Ambassadeur van 2017. Stemmen op onze derdejaarsstudent Artiest Dans Urban kan hier vanaf dinsdag 5 september tot woensdag 8 november.

Een danser met passie

De 18-jarige Jinko uit Nijmegen neemt het op tegen 39 andere mbo-ambassadeurs. Jinko blijft dicht bij zichzelf ondanks de bijzondere prestaties die hij levert in de klas, op het podium en op straat. Jinko heeft gekozen voor de dansopleiding omdat hij leeft voor de dans en de dans leeft door hem.

Hij stimuleert anderen om te leren, Jinko inspireert en gebruikt daarvoor dans en theater. Op de vraag wat hij sterk vindt aan zichzelf zegt hij: “Ik durf te zeggen wat ik denk te zijn en wie ik ben. Ik ben innoverend en blijf mezelf ontwikkelen. Ik blijf op zoek naar meer en hierdoor activeer ik anderen om innoverend te zijn en zichzelf te ontwikkelen.” Jinko omschrijft zichzelf als betrokken, nieuwsgierig en expressief. Een gepassioneerd student en een waardig ambassadeur voor Rijn IJssel!

50/50

Hoe meer stemmen Jinko krijgt, des te groter de kans is dat hij bij de beste tien ambassadeurs van Nederland eindigt. Het aantal online stemmen bepaalt voor vijftig procent het puntentotaal. De overige vijftig procent wordt bepaald door de beoordeling van de vakjury. Daarin zijn vertegenwoordigd: het bedrijfsleven, studenten/docenten en de MBO Raad.

Geef je stem aan Jinko en roep anderen op om dat ook te doen! Ga naar www.ditismbo.nl en stem!