Jesse de Heer wint CIOS Arnhem Award 2017

Rijn IJssel-student én Nederlands Kampioen survivalrun valt wederom in de prijzen

14

juli

2017

Jesse de Heer

 

De 21-jarige Jesse de Heer (geboren in Wageningen, woonachtig in Veenendaal) heeft de CIOS Arnhem Award 2017 gewonnen. De CIOS-award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een student van Rijn IJssel CIOS Arnhem die een bijzondere prestatie heeft neergezet en een voorbeeld is voor andere studenten. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het diplomeringsfeest, donderdag 13 juli op CIOS-locatie Beukenlaan in Arnhem.

Jesse de Heer volgt binnen zijn CIOS Arnhem-opleiding de uitstroomrichting Trainer/coach buitensport. De jury roemt zijn prestaties. Zo heeft hij in de voorbereiding op het EK Obstacle Run een internationaal trainingsweekend met elf landen georganiseerd en behaalde hij onlangs met een groep CIOS-studenten de top van de Mont Blanc.

Uit het juryrapport: ‘Jesse is een sporter in hart en nieren die op school het maximale uit zichzelf haalt en graag uitdagingen aangaat. Hij weet studie en topsport op hoog niveau goed te combineren.’

“Ik wist van niets. Ik ben verbaasd.”
Dit jaar zijn zes studenten voorgedragen voor de CIOS Arnhem Award 2017. Deze zes kandidaten wisten van tevoren niet dat zij voorgedragen waren. “Ik was verbaasd dat ik op het podium mocht zitten naast de andere vijf genomineerden. Ik wist van niets. Dat ik de Award gewonnen heb, is geweldig. Ik ga ervan genieten, maar nu eerst mijn diploma ondertekenen”, aldus Jesse de Heer.