Nick Boogaars uit Babberich mbo-ambassadeur Rijn IJssel

24

augustus

2018

Nick Boogaars, student Signspecialist uit Babberich, is de Rijn IJssel mbo-ambassadeur van 2018. Vanaf maandag 27 augustus gaat hij met 41 ambassadeurs van andere roc’s de strijd om de landelijke titel aan. “Ik ben blij, trots én enthousiast. Met deze benoeming kan ik mijn netwerk en ervaring verder uitbreiden”, vertelt Nick.

Nick Boogaars

Tomeloze inzet
Rijn IJssel koos voor deze uitblinker vanwege zijn tomeloze inzet. Zo is hij voorzitter van de Studentenraad, is hij leergierig en pakt hij nieuwe projecten met veel enthousiasme op. Tijdens open dagen zet hij zich in om vragen van potentiële studenten te beantwoorden.

Landelijke verkiezing
Voor Nick breken met de Landelijke Ambassadeursverkiezing spannende tijden aan. De vakjury kijkt onder meer naar leiderschap, vakkundigheid en probleemoplossend vermogen. Tijdens een drietal challenges vertellen de ambassadeurs over hun motivatie en lichten zij hun talenten toe. Alle challenges zijn straks te volgen via het YouTube-kanaal Mbo’ers pakken aan! Op 27 augustus, de start van de landelijke verkiezing en landelijke opening van het mbo-jaar, verschijnt de eerste aflevering online. De laatste aflevering zal op 19 november worden uitgezonden. Op deze dag wordt ook bekend wie zich een jaar lang de Landelijke Ambassadeur mbo mag noemen.

Eerste challenge
Nick ziet uit naar de eerste challenge. “Ik wist van tevoren nog niet precies wat mij te wachten stond, maar sinds mijn kennismaking met de MBO Raad ben ik erg enthousiast. Ik kijk uit naar wat komen gaat. Ik kan niet wachten tot de challenges beginnen.”