Zilver en brons tijdens AEHT-vakwedstrijden

19

november

2018

Van 11 t/m 17 november hebben 10 studenten van Vakschool Wageningen deelgenomen aan de internationale wedstrijden van de AEHT (vakwedstrijden voor horeca en toerisme). De wedstrijden werden dit jaar gehouden in de culturele hoofdstad van Europa: Leeuwarden. Het doel van de wedstrijden is samenwerking tussen studenten uit 35 landen en als team de beste prestatie neerzetten in je eigen vakgebied. Communicatie in het Engels was daarom een vereiste.

Op verschillende afdelingen binnen Rijn IJssel Vakschool Wageningen werden de studenten door een groot aantal enthousiaste collega’s begeleid. Ook de leerbedrijven werkten mee. Onze koffieleverancier, Koffiebranderij Peeze, gaf wedstrijdtraining in Barista.

Zilver en brons
En met resultaat! Thijs Vizee won zilver op het onderdeel Hospitality Management, Nils Snitselaar won brons op het onderdeel Wine Service en Manon van Beuningen won zilver op het onderdeel Pastry. Fantastisch gedaan! Ook alle lof voor Feddrick Weise, Jasper Rijksen, Evie van Hesteren, Sem Vermeulen, Roy Versluijs, Iris Knuiman en Ranca Holtel. Wat hebben jullie hard gewerkt. Chapeau!

Kijk op de website van AEHT2018 voor meer informatie.