Aanmelding

Aanmelding

Hier vind je meer informatie.

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je niet meer rechtstreeks bij ons aanmelden, maar is het verwerken van aanmeldingen voor een mbo-opleiding centraal geregeld. Dit geldt voor zowel BOL- als BBL-studenten. Kijk hier voor meer informatie.

Controleer eerst of je alles wel goed hebt ingevuld. Lukt het dan nog niet, probeer een andere internet browser: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc. Helpt dat ook niet probeer het dan later nog eens of neem contact op met het Studie Informatiepunt: stip@rijnijssel.nl.

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je niet meer rechtstreeks bij ons aanmelden, maar is het verwerken van aanmeldingen voor een mbo-opleiding centraal geregeld. Dit geldt voor zowel BOL- als BBL-studenten. Kijk hier voor meer informatie.

Een nieuwe code kun je krijgen via het Studie Informatiepunt: stip@rijnijssel.nl.

Als jouw adres niet in Nederland is, accepteert het systeem een afwijkende postcode.

In de bevestiging die je per mail hebt ontvangen, vind je onder andere verdere instructies over het verdere verloop van de procedure en het digitaal doorstroomdossier (DDD).

Om een doorstroomdossier aan te maken kun je als buitenlandse student een tijdelijk BSN genereren via www.testnummers.nl.

Je ontvangt een bevestiging van de verzending op het door jou opgegeven e-mailadres; geen bevestiging van de ontvangst.

Als je geen bevestiging hebt ontvangen, is de kans groot dat je jouw e-mailadres niet helemaal correct hebt ingevoerd. Deze bevestiging wordt namelijk naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd.

Als je geen vast telefoonnummer hebt, vul je daar jouw mobiele nummer in.

Je kunt de meeste informatie vinden op de website. Wil je meer weten, kom dan naar een open dag. Je kunt dan in gesprek gaan met docenten en met studenten die nu de opleiding volgen. Bekijk de data van de open dagen.

Je kunt mogelijk instromen in het tweede of derde leerjaar. Hiervoor vul je na je aanmelding een digitaal doorstroomdossier (DDD) in en dat komt aan de orde bij het welkomstgesprek.

Ja, dat kan. Je wordt dan wel uitgenodigd voor een intakegesprek door de opleiding waarvoor je je als eerste hebt aangemeld. De andere aanmeldingen komen pas aan de orde als de intakeprocedure voor de eerste is afgerond.

Jouw keuze is definitief zodra alle benodigde informatie aangeleverd is en de onderwijsovereenkomst voor de opleiding van jouw keuze is ondertekend.

Dat kan bij een beperkt aantal opleidingen. Hierbij gaat het vooral om BBL-opleidingen. Je vindt deze informatie bij de beschrijving van de opleiding.