Inspirerend en zelfbewust

Je draagt bij aan de ontwikkeling en het opleiden van goed opgeleide, jonge vakmensen.

Wat betekent werken bij Rijn IJssel voor jou?

Of je nu docent bent of administratief medewerker, loopbaancoach of adviseur: meer dan 1100 medewerkers leveren dagelijks een bijdrage aan de ontwikkeling en het opleiden van vakmensen. Het onderwijsproces is flexibel en in samenhang met de omgeving. We zijn continu gericht op verbetering. Dit vraagt om betrouwbare, betrokken, inspirerende en zelfbewuste professionals.
Daarom investeert Rijn IJssel in haar medewerkers. Rijn IJssel maakt werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van zowel medewerkers als de studenten. Dit hoort bij elkaar. Duurzame inzetbaarheid voor de student vraagt duurzame inzetbaarheid van de medewerker. ’Een leven lang ontwikkelen’ is bijvoorbeeld een thema dat hoog op de agenda staat. Medewerkers worden gestimuleerd om bezig te zijn met hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze leercultuur: ondernemend en duurzaam

De onderwijsvisie van Rijn IJssel heet RIJk Onderwijs. Wij bieden prikkels voor een actieve, lerende houding. Daarbij worden leermiddelen gebruikt die aansluiten bij de leefwereld van de studenten.