Onze medewerkers

Onze medewerkers

 

“Jezelf ontwikkelen staat voor mij bovenaan!”

Oesniya Gheasi Moqbel, docent Omgangskunde

“Als docent Omgangskunde verzorg ik binnen de opleiding Pedagogisch werk lessen zoals sociale vaardigheden, hoorcolleges ontwikkelingspsychologie, onderwijs en moderne media bij Rijn IJssel Welzijn. Daarnaast ben ik studieloopbaancoach. Het omgaan en begeleiden van jongvolwassenen bij verschillende ontwikkelingsgebieden vind ik zeer waardevol. Verder voel ik me helemaal thuis binnen Rijn IJssel. Ik krijg hier alle mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen binnen mijn beroep.“

"De mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling geven mij plezier in mijn werk"

Gerard Reimink, docent ICT
”Variatie in mijn werkzaamheden en mezelf up-to-date houden, dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ik werk als docent exacte vakken, docent ICT, studieloopbaanbegeleider, N@tschoolbeheerder en examenorganisator binnen het team Media. Doordat Rijn IJssel mij de afgelopen 34 jaar allerlei mogelijkheden bood voor persoonlijke ontwikkeling, bleef ik plezier in mijn werk houden. Op dit moment heb ik de mooie uitdaging om theorie en praktijk voor Podium- en Evenemententechniek te integreren in lesactiviteiten op de beroepslocaties in Bemmel en Ulft.”

 

 
 

"Rijn IJssel is een organisatie waarin ik me thuis voel"

Marieke Huisman, teamleider HR Beheer
"Toen ik in mei 2014 in dienst kwam op de HRM afdeling van Rijn IJssel als HRM Medewerker, voelde ik me direct thuis. In maart 2016 ben ik dan ook lid geworden van de Ondernemingsraad (OR). Dat vind ik echt een waardevolle toevoeging, omdat de OR de stem van de medewerkers in een organisatie is en als OR-lid leer ik de organisatie kennen vanuit een heel ander perspectief. Vanaf maart 2017 ben ik Teamleider HR Beheer. Naast leidinggeven aan het team HR Beheer zorg ik ervoor dat de processen rondom personeels- en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk verlopen. Het is een dynamische functie in een grote en professionele organisatie."

 

“Ik heb de kansen benut die Rijn IJssel mij bood”

Peter van Dam, IT business analist
“Via een aantal andere IT-functies ben ik sinds 1999 doorgegroeid naar ‘IT business analist’. Dat wil zeggen dat ik de ontwikkelingen van IT en van onderwijs volg om deze vervolgens samen met mijn collega’s zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. De synergie tussen Rijn IJssel en mijzelf heeft ertoe geleid dat ik de kansen kon benutten om te komen waar ik nu sta. Dat maakt werken bij Rijn IJssel zo leuk!”

 

 
 

“De docent is de belangrijkste factor in de kwaliteit van het onderwijs”

Karin Hell, teamleider Podiumkunsten
“Ik heb een hele dynamische baan. Het actief meedenken over de (door)ontwikkeling van ons onderwijs vind ik heel interessant. De docent is de belangrijkste factor in de kwaliteit van het onderwijs. We verwachten dus behoorlijk wat inzet, maar we investeren ook graag in de docent zodat zij zichzelf doorontwikkelen. De kansen binnen dit roc maken dat je je baan uitdagend kunt maken, door te kiezen voor datgene wat jou het meest aanspreekt binnen het brede onderwijsvak.”