Rijn IJssel leerbedrijven

BeautyPoint is onze schoonheids- en kapsalon waar studenten ervaring in de praktijk opdoen onder begeleiding van ervaren vakdocenten.

CASE (CIOS Arnhem Sporting Events) is een evenementenbureau waar studenten activiteiten organiseren voor basis-, voortgezet- en mbo-onderwijs.

In de Entree-shop leren studenten om in een winkel te werken. In de winkel vindt u betaalbare cadeaus voor een brede doelgroep.

CIOS Arnhem Fitness & Health is opgericht voor en door studenten van Rijn IJssel om mensen te helpen met een actieve en gezonde levensstijl.

Hotel de Nieuwe Wereld sluit tijdelijk m.i.v. 1 november 2018

Op zoek naar creatief en inspirerend talent voor een project of evenement? Dan bent u bij Impresariaat Kunststof aan het juiste adres.

Genieten van een kop koffie met gebak of iets hartigs? Onze bakkerijstudenten maken dagelijks lekkere en ovenverse producten.

Studenten ontvangen u graag voor een uitslapersontbijt, een kop koffie, een uitgebreide lunch of een meergangendiner in restaurant 'Proeftuin 210' in Arnhem....

Zoekt u een adres om te ontbijten, lunchen of dineren in Wageningen? Trattoria is onderdeel van Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen.

Op zoek naar een ontspannen eetgelegenheid voor een lunch of diner in Wageningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.