Rijn IJssel leerbedrijven

Genieten van een kop koffie met gebak of iets hartigs? Onze bakkerijstudenten maken dagelijks lekkere ovenverse producten.

BeautyPoint is onze schoonheids- en kapsalon waar studenten ervaring in de praktijk opdoen onder begeleiding van ervaren vakdocenten.

CASE (CIOS Arnhem Sporting Events) is een evenementenbureau waar studenten activiteiten organiseren voor basis-, voortgezet- en mbo-onderwijs.

In de Entree-shop leren studenten om in een winkel te werken. In de winkel vindt u betaalbare cadeaus voor een brede doelgroep.

CIOS Arnhem Fitness & Health is opgericht voor en door studenten van Rijn IJssel om mensen te helpen met een actieve en gezonde levensstijl.

Hotel de Nieuwe Wereld is heropend nu het verbouwde pand weer in gebruik is genomen.

Op zoek naar creatief en inspirerend talent voor een project of evenement? Dan bent u bij Impresariaat Kunststof aan het juiste adres.

Studenten ontvangen u graag voor een kop koffie, een uitgebreide lunch of een meergangendiner in restaurant 'Proeftuin 210' in Arnhem. U geniet, studenten...

In het centrum van Arnhem is een fysieke ontmoetingsruimte gerealiseerd waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten.