Hotel de Nieuwe Wereld tijdelijk gesloten

Tijdelijke sluiting

Hotel de Nieuwe Wereld sluit vanaf 1 november 2018 haar deuren totdat het nieuwe pand van Vakschool Wageningen in 2019 wordt opgeleverd. Wij kunnen momenteel niet de vereiste service bieden door alle bouwwerkzaamheden.

 

De studenten zijn de managers en werknemers van dit hotel. Zij leren onder begeleiding van ervaren horecamensen alle ins en outs van het vak. 

Hotel de Nieuwe Wereld beschikt over verschillende zalen. Deze zijn allemaal bijzonder geschikt voor bedrijfstrainingen, vergaderingen, seminars en congressen.

In onze restaurants kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.

Wat heeft het hotel te bieden?

Congres- en vergaderruimtes

Hotel de Nieuwe Wereld beschikt over drie vergaderzalen en een congreszaal, die bijzonder geschikt zijn voor bedrijfstrainingen, vergaderingen, seminars en congressen.

De congreszaal biedt plaats aan maximaal 154 personen. Twee vergaderzalen zijn geschikt voor 20 personen, deze kunnen ook gekoppeld worden tot één grote zaal voor maximaal 70 personen. Daarnaast is er nog een kleinere vergaderzaal beschikbaar voor 14 personen.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 16 recentelijk vernieuwde comfortabele hotelkamers.

De hotelkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een moderne badkamer met haardroger, zithoek, televisie, bureau en gratis wifi. Op alle kamers staat een Nespresso apparaat tot uw beschikking. De kamers op de eerste en tweede etage zijn makkelijk bereikbaar met de lift. Het gehele hotel is rookvrij.

Bar en Restaurants

Het praktijkgedeelte van Vakschool Wageningen omvat in totaal drie verschillende restaurants en de Konditorei.

Klik voor meer informatie op de volgende links Restaurant Trattoria, Restaurant Au Bord du Port en Restaurant de Twee Zuilen en voor koffie/thee met iets zoets of hartigs de Konditorei.

Waar vindt u ons?

U kunt ook verder kijken op de site van het hotel: www.hoteldenieuwewereld.nl.

Daar is meer informatie te vinden en kunt u ook reserveren voor het hotel of een van de restaurants.

Wageningen - Marijkeweg 5 en 20