Proeftuin 210

Proeftuin 210

Proeftuin 210 is een dynamische leeromgeving voor studenten van de opleidingen Horeca van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Onder begeleiding van onze vakdocenten en instructeurs oefenen ze de kennis en vaardigheden die ze opdoen in de lessen, in een actuele praktijksituatie.

Proeftuin 210 is gevestigd in het authentieke Rijn IJssel-gebouw aan de Apeldoornseweg. De oorspronkelijke binnentuin werd tijdens een verbouwing in 1997 bij het pand getrokken en in gebruik genomen als atrium waar de Proeftuin zich nu bevindt. De naam Proeftuin 210 is hieruit voortgekomen. Planten groeien in een tuin, onze studenten laten we groeien en mogen zich ontwikkelen. Er kan geproefd worden van (h)eerlijkheden en onze studenten leggen hun proeve van bekwaamheid hier af.

Iedereen welkom
In Proeftuin 210 is iedereen welkom om te komen genieten van (h)eerlijke producten bereid met verse ingrediënten. Gasten kunnen bij Proeftuin 210 aanschuiven voor een ‘uitslapersontbijt’ (vanaf 9.30 uur), een eenvoudige lunch, een viergangendiner of gewoon voor een heerlijk kopje koffie van versgemalen bonen. De studenten die werkzaam zijn in de keuken en in de bediening doen er alles aan om u een gevoel van gastvrijheid te geven en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Vergaderen bij Proeftuin 210
Tevens beschikt Proeftuin 210 over een moderne, lichte vergaderzaal. De zaal is onder andere uitgerust met een vaste plafondbeamer en een projectiescherm. Deze zaal is afhankelijk van de opstelling geschikt voor groepen van maximaal 40 personen. De catering wordt verzorgd door onze studenten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over de openingstijden en mogelijkheden kunt u contact opnemen via Proeftuin210@rijnijssel.nl en 026 3129670 of door gewoon binnen te lopen. Er is altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Tot ziens in Proeftuin 210!

Reserveren

Voor een gezellige middag of avond belt u 026 3129670 of stuurt u een mail naar proeftuin210@rijnijssel.nl.

Vraag ook eens naar onze speciale themaweken, Dine & Dance avonden en Challenges.

Wij kijken uit naar uw komst. Met gastvrije groet,

Studenten en docenten

Arnhem - Apeldoornseweg 210a