Oud-studenten

Creatief Netwerk Rijn IJssel

Student speelt op gitaar.

Creatief Netwerk Rijn IJssel is er voor alle oud-studenten van Creatieve Industrie. We brengen jou zo in contact met ons grote netwerk aan creatieve organisaties, bedrijven en zzp'ers in de regio. Ontmoet elkaar bij netwerkbijeenkomsten en workshops. Zo blijf jij je ontwikkelen. Ook als oud-student.

LinkedIn-groep

Via deze LinkedIn-groep blijf je op de hoogte van nieuwe vacatures in je vakgebied, kansen voor samenwerkingen en activiteiten. Je kan er zelf ook oproepjes in plaatsen als je wil.

Drie studenten dansen.

Save the date

Evenementen, workshops en netwerkbijeenkomsten zijn er genoeg in de regio Arnhem! Hier vind je ze.

Studenten maken een speelfilm.

Netwerkpartners

Een greep uit het grote creatieve netwerk van Rijn IJssel. Doe inspiratie op, sluit je ergens bij aan en profiteer ervan!

Cultuur Academy

Cultuur Academy deelt kennis online en offline, door het bieden van workshops, kennissessies, ontmoetingsmomenten en inspiratiesessies voor makers en mogelijkmakers in alle kunstdisciplines!

Ontwerp Platform Arnhem

Ontwerp Platform Arnhem is er voor ontwerpers op zoek naar inspiratie en uitwisseling, bedrijven die baat hebben bij creatieven, innovatieve maak-industrieën, onderzoekers, studenten van Rijn IJssel, cultuurliefhebbers & beleidsmakers.

Gelders DOEK

Gelders DOEK is een collectief van Gelderse filmmakers die verbinding willen aangaan met elkaar en onze directe omgeving. Daarmee willen ze film graag tastbaar maken en toegankelijk voor iedereen. Ongeacht je opleiding of afkomst.

Popcentrum Jacobiberg

Popcentrum Jacobiberg is al meer dan zestig jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt muziekles volgen, oefenruimtes of een dj- en producerstudio huren.

CASA

CASA, Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, gelooft in ruimtelijk ontwerp als tool om de stad toekomst-klaar te maken. Daarom organiseren ze op geheel eigen wijze een publiek programma over architectuur, stedenbouw en landschap.

Huis van Puck

Huis van Puck is hét centrum voor podiumkunsten in Gelderland. Ze verhuren een theaterzaal, café en repetitieruimtes, organiseren voorstellingen en evenementen en bieden cursussen aan. Bij Huis van Puck krijgt iedereen met een passie voor podiumkunsten de ruimte zijn talent te ontplooien.

Theater de Leeuw

Theater de Leeuw is een nieuw én sfeervol theater in Arnhem dat een podium biedt aan aanstormend theatertalent: studenten van theaterscholen, startende theatermakers, young professionals in de theaterwereld, theater- en muziekgezelschappen en andere vrije podiumkunstenaars.

Parels voor de Varkens

Op zoek naar een werkplek, verkoopplek, koffieplek of naar nieuwe creatieve vrienden? Sluit je dan aan bij collectief Parels voor de Varkens!