Home

KansRIJk is uniek!

Jij wil groeien en nieuwe dingen leren, maar wat zijn eigenlijk precies je doelen en wensen?

Doelen stellen

Kom er bij Rijn IJssel KansRIJk achter! Een leeromgeving waarbij je met creatieve opdrachten bepaalt wat je wil bereiken en welk tempo daarbij past. Je doet dat samen met enthousiaste begeleiders. Zij motiveren je om het beste uit jezelf te halen en steunen je daarbij door dik en dun!

Jouw mogelijkheden

Dat jij stappen zet, is bij Rijn IJssel KansRIJk het allerbelangrijkst. Is dat voor jou een mbo-diploma halen? Dan is dit je kans! Liever doorstromen naar een baan? We helpen jou op weg. Dat doen we samen met werkgevers in de regio.

Aanmelden

Aanmelden voor een opleiding bij Rijn IJssel KansRIJk kan als je:

  • Nog geen diploma van de middelbare school hebt of als je van het praktijkonderwijs komt. Dan volg je binnen Rijn IJssel KansRIJk een Entree-opleiding.
  • Een vmbo-bb-diploma hebt en onderstaande uitspraken bij jou passen. Dan volg je binnen Rijn IJssel KansRIJk een niveau-2-opleiding.

Werken én leren

Ook als je al werkt, ben je welkom bij Rijn IJssel KansRIJk. Je volgt dan een BBL-opleiding en gaat naast je werk één dag in de week naar school.

Passen deze uitspraken bij jou?

  • Ik heb zin om te werken aan een toekomst die bij mij past;
  • Ik wil ontdekken waar ik goed in ben en wat ik leuk vind;
  • Ik wil leren in mijn eigen tempo, want dat past bij mij;
  • Ik heb zin om iets te leren en daar zelfvertrouwen in te krijgen;
  • Ik vind het fijn om wat hulp te krijgen, maar daarna wil ik het zélf kunnen.

Meld je dan aan voor een opleiding bij Rijn IJssel KansRIJk!

Voor leerbedrijven

Begint een student van Rijn IJssel KansRIJk binnenkort bij je leerbedrijf aan de beroepspraktijkvorming (bpv)? Leuk! In deze gids vind je informatie om die periode zo optimaal mogelijk te laten verlopen.