Over Rijn IJssel

Wie zijn wij?

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Wij leiden échte vakmensen op

Wij leiden jou duurzaam op: voor een plek op de arbeidsmarkt van nu en straks én voor actieve deelname aan de samenleving. Wij delen de interesse die je voor een vak hebt of helpen je die te ontdekken, zodat je later goed voorbereid de toekomst tegemoet gaat.

Leren in de praktijk

Je leert bij ons een vak. Niet alleen in de schoolbanken, maar ook in de praktijk. Dat vinden we heel belangrijk voor een beroepsopleiding. Samen met werkgevers in de regio zorgen we ervoor dat je je kunt ontwikkelen volgens de laatste inzichten in een beroep. Daarbij stellen wij niet alleen vakvaardigheden, maar ook de vorming als persoon centraal: Wie ben je? Wat kan je?
Wie verder wil leren, bijvoorbeeld in het hbo, kan doorstromen naar een vervolgopleiding. Daarnaast bieden we ook onderwijs op maat voor volwassenen, samen met werkgevers en andere opdrachtgevers. Hierbij staat een leven lang ontwikkelen centraal. Meer weten over Leven lang ontwikkelen? Kijk hoe we hier samen met roc Nijmegen vorm aan geven in Move to Match.

Kortom, een afgestudeerde van Rijn IJssel is klaar om op de arbeidsmarkt aan de slag te gaan, vindt ontwikkelen vanzelfsprekend en weet zijn weg te vinden in de samenleving.

Neem alvast een kijkje

We zijn met ruim 12.000 studenten de grootste school voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie in Gelderland. Maar door onze kleinschaligheid voelen studenten zich snel thuis bij Rijn IJssel. We beschikken over ruim 20 moderne locaties in Arnhem, Wageningen en omstreken. De ENKA-campus aan de Velperweg in Arnhem is het kloppende hart.