Home

Hé jij, oud-student!

Je bent klaar met je studie bij Rijn IJssel. Kom nog eens langs! Voor een gezellig praatje, of om een gastcollege of voorlichting te geven. Want jij bent nu die professional waar nieuwe studenten tegenop kijken!

Aanmelden als oud-student

Wil je contact houden met Rijn IJssel? Op de hoogte blijven van evenementen voor oud-studenten? Meld je dan aan als oud-student!

Een baan vinden

Als je net klaar bent met je studie, kun je het komende jaar gebruikmaken van de hulp van Rijn IJssel-jobcoaches. Zij helpen bijvoorbeeld bij het vinden van een baan die bij je past. Goed om te weten: je hoeft hier niets voor te betalen.

Oud-studenten Creatieve Industrie

Heb je een creatieve opleiding gedaan? Check dan Creatief Netwerk Rijn IJssel! Via dit dit netwerk kom je in contact met bedrijven, andere creatieve oud-studenten en kun je meedoen aan activiteiten zoals netwerkborrels.

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Vacatures

Verschillende relaties van Rijn IJssel bieden ook een rechtstreekse link naar hun vacatures. Wie weet zit er wat voor je tussen!

Oud-studentengroep

Nog een tip: word lid van de Rijn IJssel oud-studentengroep op LinkedIn. Daarin delen docenten en oud-studenten regelmatig interessante vacatures en verhalen.

Cursus of training volgen

Nog niet uitgeleerd? Rijn IJssel Training & Opleiding verzorgt verschillende bij-, om- en nascholingscursussen en -trainingen in diverse branches.

Contact

Heb je vragen? Of wil je jouw verhaal delen als oud-student?

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen