Business School

Commerciële opleidingen

Kan jij goed met mensen omgaan en wil je leren hoe je ze iets verkoopt? Onze experts leren het je graag! Straks kan jij een product in de markt zetten, klanten adviseren en natuurlijk deals sluiten.

Daarom is een commerciële opleiding zo mooi:

Ondernemer worden? Daar is een commerciële opleiding perfect voor!

Deal gesloten? Dat geeft je iedere keer weer een adrenalinekick! Nooit saai dus, een commerciële baan

Je commerciële skills komen je hele leven van pas: je kan namelijk super goed met mensen omgaan!

Welke commerciële opleidingen heeft Rijn IJssel?

Bij Rijn IJssel kies je uit vijf opleidingen.

Opleidingen

  • Commercieel medewerker Producten verkopen kan jij als de beste! Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant in een winkel of op kantoor.
  • E-commerce specialist Als e-commerce specialist weet je precies hoe je online producten verkoopt. Begin een eigen bedrijf of laat de salescijfers van een bestaand merk groeien!
  • Junior accountmanager Omgaan met klanten vind jij het leukste dat er is! Jij kan precies vertellen welke producten bij het merk of bedrijf passen en weet de koop zo te sluiten.
  • Junior accountmanager fast track Word in korte tijd een (junior) accountmanager! Je bent het eerste lijntje tussen klanten en het bedrijf waar je werkt.
  • Junior accountmanager international business Klantgerichtheid kent voor jou geen grenzen! Jij sluit de koop met de klant, omdat jij precies weet welk product bij het bedrijf past en hoe je de boodschap overbrengt.

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt!

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar commerciële opleidingen? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een commerciële opleiding of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl