Business School

Opleidingen Retail & Ondernemen

Achter een succesvolle winkel gaat zoveel schuil! Bepalen welke producten je inkoopt, hoe je ze presenteert en natuurlijk verkoopt. En dan hebben we nog lang niet alles gehad! Wil jij werken in een winkel óf je eigen shop starten? Let's go!

Daarom is een opleiding Retail en Ondernemen zo mooi:

Je werkt met mensen. Of dat nu je collega's zijn of klanten. Jij krijgt er energie van!

De banenkansen zijn super goed! Elke winkel staat straks om jou te springen

Ga je werken bij een sport-, kleding-, of elektronicawinkel? De keuze is reuze! Kom er tijdens je stage achter wat bij jou past.

Welke opleidingen Retail en Ondernemen heeft Rijn IJssel?

Rijn IJssel biedt opleidingen aan in twee gebieden.

Opleidingen

  • Retail In een winkel gebeurt zoveel! Je moet producten inkopen, etaleren en verkopen. En natuurlijk reclame maken voor je producten. Wil jij leren wat er allemaal bij komt kijken? Kijk dan eens naar onze retailopleidingen!
  • Ondernemen Een eigen sportzaak, modewinkel of café. Daar droom jij van! Leer bij deze opleiding hoe je zelf een succesvolle onderneming start.

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt!

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen retail en ondernemen? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een opleiding retail en ondernemen of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl