Home

CIOS Arnhem

Student rent op de atletiekbaan

Jij volgt je eigen route, van start tot finish. Bij CIOS Arnhem heb je veel keuzes en tref je alle faciliteiten aan op één geweldige locatie. Wij leiden de (sport)leiders van morgen op. Daarom kijken we verder vooruit en leggen we vandaag de lat al hoger. Om net zo trots als jij te zijn, wanneer jij de mooiste prijs in het sportonderwijs behaalt: het diploma van CIOS Arnhem. Jouw bewijs van kwaliteit!

Wat ons bijzonder (of uniek) maakt

CIOS Arnhem biedt al 60 jaar goede mbo-sportopleidingen aan. CIOS Arnhem onderscheidt zich van andere sport- en bewegingsopleidingen door haar ruime aanbod aan uitstroomprofielen, specialisaties en keuzedelen. CIOS Arnhem is een onderdeel van CIOS Nederland. CIOS Nederland is een stichting die professionals opleidt voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving.

Alleen een keuzedeel volgen?

Dat kan bij Rijn IJssel CIOS Arnhem! Ook in schooljaar 2023-2024 is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om bij Rijn IJssel CIOS Arnhem alleen een keuzedeel te volgen.

Een van de mooiste sportcomplexen van Nederland

Ons gebouw op de Beukenlaan is verbouwd zodat vanaf augustus 2020 ons onderwijs wordt aangeboden op een van de mooiste mbo-sportcomplexen van Nederland. Vanaf deze locatie geven we vorm en inhoud aan onze ambitie: CIOS Arnhem wordt (h)erkend als hét mbo onderwijs- en kenniscentrum Sport en Bewegen.

Presentaties ouderavond 2023-2024

Bekijk hier onze opleidingen!