Jouw weg vooruit

Jij bent het waard

Lees hier de verhalen van student Jordan en docent Jesse.

Jordan

Passie

Jordan is tweedejaars student aan de BOL-opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidzorg: Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik een groot hart voor de zorg heb. Anderen helpen heb ik vanuit huis uit meegekregen. Ik vind het leuk om verpleegtechnische handelingen uit te voeren, zoals het verzorgen van een wond. Anderen deinzen daar misschien voor terug, maar ik ben hier helemaal op mijn plek!

Ontdekken

Jordan ontdekt tijdens zijn stages wat echt bij hem past. Ik heb nu een paar maanden stagegelopen in de ouderenzorg. Ik merk dat vooral het sociale contact heel belangrijk is. Het geeft mij veel voldoening om een lach op het gezicht van een oudere te toveren. Bij mijn volgende stage ga ik aan de slag in de thuiszorg: ik ben heel benieuwd hoe dat is.

Aandacht

Bij Rijn IJssel sta je er nooit alleen voor. Persoonlijke begeleiding vinden we het allerbelangrijkst. Daarom heb je een loopbaancoach die je begeleidt tijdens je studie. Jordan is blij met deze persoonlijke begeleiding: Ik kan altijd terecht als ik een hulpvraag heb. Ook krijg ik tips hoe ik me het beste kan voorbereiden op toetsen. De docenten zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Ze zorgen ervoor dat je straks goed voorbereid bent op het echte werk.

Jesse

Persoonlijke aandacht

Jesse was ooit ook student bij CIOS Arnhem en kijkt terug op een waardevolle periode: Wat mij toen en nu nog steeds enorm aansprak, zijn mensen die vol passie bezig zijn met hun vak. De docenten konden me tijdens de opleiding meenemen in dat enthousiasme. Mij stimuleerde dat vooral om zelf ook beter te worden in wat ik deed: het gaf me zelfvertrouwen. Nu ik zelf docent ben, streef ik ernaar om al mijn studenten persoonlijke aandacht te geven.

Topsport

Jesse combineert zijn baan als docent met het leven als topsporter. Jesse is tweevoudig Europees kampioen in Obstacle Course en meervoudig kampioen in Survivalrun. "Het is mijn ambitie om de veelzijdigste atleet te zijn van Obstakelsporten."

Passie

Mijn passie voor sport breng ik over op mijn studenten. Ik hoop ze te inspireren en verder te helpen in hun ontwikkeling. Sommige studenten beperken zichzelf soms onnodig. Als je iets doet waarin je gelooft, kom je veel verder dan je zelf denkt.