Verbeteren rekenvaardigheden

Tijdens de cursus Verbeteren rekenvaardigheden leer je de basis van het rekenen. Denk hierbij aan optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en procenten berekenen.

In het dagelijks leven heb je de basis van het rekenen regelmatig nodig. Denk bijvoorbeeld aan loonstroken, werkbriefjes, formulieren, tabellen of zelfs een eenvoudig boodschappenlijstje met bedragen. Deze cursus gaat hier op in.

Voor wie?

De cursus Verbeteren rekenvaardigheden is voor jou als je beter wilt kunnen rekenen, zowel zakelijk als privé. De cursus is gericht op volwassen deelnemers en er zijn verder geen toelatingseisen.

Duur

De duur varieert van één dag tot enkele weken.

Wat leer je?

In de cursus Verbeteren rekenvaardigheden leer je beter rekenen. En je leert op welke manier je rekensommen kunt gebruiken in je dagelijks leven en op je werk. Het doel van de cursus is dat je op niveau 2F of niveau 2 leert rekenen. Je leert, ook van je volwassen mededeelnemers, welke sommen je op welk moment in het dagelijks leven kunt gebruiken. Ook komen er voorbeelden voorbij die jij of de andere deelnemers op het werk kunnen gebruiken.

Voor meer informatie: Luc Poelen

l.poelen@rijnijssel.nl06 24974243