CIOS Arnhem mbo-opleidingen

Sportopleiding mbo: Motiveer anderen om te bewegen

Je houdt ervan om te sporten en in beweging te zijn. Een opleiding sport en bewegen is dus echt iets voor jou! Je zet graag zelf sportieve prestaties neer en je wilt anderen leren binnen hun mogelijkheden het beste uit zichzelf te halen. Een logische stap is dan om te kiezen voor een mbo sportopleiding niveau 3 of 4 bij Rijn IJssel CIOS Arnhem. Medewerker sport en recreatie is onderdeel van de opleiding Dienstverlening en wordt gegeven op de locatie van CIOS Arnhem (Beukenlaan). Benieuwd naar de kosten van een CIOS opleiding? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding medewerker sport en recreatie.

Sport en bewegen

Rijn IJssel CIOS Arnhem onderscheidt zich van andere Sport- en Bewegingsopleidingen door haar ruime aanbod van uitstroomprofielen en keuzedelen. Al bijna 60 jaar bieden we opleidingen aan in de sportbranche. Ons aanbod is afgestemd op licenties en beroepen die in de nationale en internationale sportwereld gevraagd worden. Al onze lessen worden verzorgd door specialisten. 

Bij ons kun je in een sportief en uitdagend klimaat je diploma halen!

Mbo-sportopleidingen

Wij bieden sportopleidingen niveau 3/4 aan met een ruime keus aan uitstroomrichtingen wat speciaal is voor CIOS opleidingen. Bij de sportopleidingen sport en bewegen is alle informatie te vinden over uitstroomrichtingen en wat de kosten zijn van de verschillende sportopleidingen mbo.

Heb je nog meer vragen, kom dan voor meer informatie naar onze open dagen.

Alleen een keuzedeel volgen?
Dat kan bij Rijn IJssel CIOS Arnhem!

Ook in schooljaar 2019-2020 is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om bij Rijn IJssel CIOS Arnhem alleen een keuzedeel te volgen. Hier vind je meer informatie over de verschillende keuzedelen. Aanmelden voor het volgen van alleen een keuzedeel in schooljaar 2019-2020 is mogelijk via dit online aanmeldformulier.

Presentaties open dag

De presentatie over de niveau 2 opleiding Medewerker Sport en Recreatie kun je hier downloaden.
Wil je de presentatie over onze opleidingen Sport- en Bewegingsleider/Sport- en Bewegingscoördinator bekijken? Klik dan hier.

Toelatingsprocedure niveau 3 en niveau 4-opleiding

Naast de wettelijke toelatingseisen is een positief afgesloten praktijktest verplicht om toegelaten te worden.
Ben je geïnteresseerd in een van onze mbo sportopleidingen? Bekijk dan hier de toelatingsprocedures voor onze sportopleidingen, van niveau 3 tot en met niveau 4.

Presentaties introductiedagen

De presentaties die gegevens zijn tijdens de introductiedagen kun je hier downloaden:
Algemene presentatie
Presentatie over BPV en Trajectbureau

 

Actueel