CIOS Arnhem mbo-opleidingen

Sportopleiding mbo: Motiveer anderen om te bewegen

Je houdt ervan om te sporten en in beweging te zijn. Je zet zelf graag sportieve prestaties neer, maar nog belangrijker is dat jij anderen mensen weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen op sportief gebied. Een logische stap is dan om te kiezen voor een opleiding bij Rijn IJssel CIOS Arnhem.

Wat ons bijzonder (of uniek) maakt

CIOS Arnhem biedt al 60 jaar goede mbo-sportopleidingen aan. CIOS Arnhem onderscheidt zich van andere sport- en bewegingsopleidingen door haar ruime aanbod aan uitstroomprofielen, specialisaties en keuzedelen. CIOS Arnhem is een onderdeel van CIOS Nederland. CIOS Nederland is een stichting die professionals opleidt voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving.

In plaats van de introductie, vind je hier meer informatie over CIOS Arnhem:

Alleen een keuzedeel volgen?
Dat kan bij Rijn IJssel CIOS Arnhem!

Ook in schooljaar 2020-2021 is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om bij Rijn IJssel CIOS Arnhem alleen een keuzedeel te volgen. Hier vind je meer informatie over de verschillende keuzedelen. Aanmelden voor het volgen van alleen een keuzedeel in schooljaar 2020-2021 is mogelijk via dit online aanmeldformulier.

Verbouwingsperikelen

Een roerige periode; herinrichting van de locatie Beukenlaan, de implementatie van team Veiligheid op deze locatie en natuurlijk het indammen van het COVID-19 virus, waar we de nodige maatregelen voor moeten nemen. Bekijk hier hoe het cluster CIOS & Veiligheid omgaat met de Corona maatregelen en de herinrichting van de locatie.

Actueel

Hoe gaat het er nu aan toe op de locatie Beukenlaan?