CIOS Arnhem mbo-opleidingen

Laat anderen sporten

Je houdt ervan om te sporten en in beweging te zijn. Je zet graag zelf sportieve prestaties neer en je wilt anderen leren binnen hun mogelijkheden het beste uit zichzelf te halen. Een logische stap is dan om te kiezen voor een sportopleiding bij Rijn IJssel CIOS Arnhem.

Rijn IJssel CIOS Arnhem onderscheidt zich van andere Sport- en Bewegingsopleidingen door haar ruime aanbod van uitstroomprofielen en keuzedelen. Al meer dan 57 jaar bieden we opleidingen aan in de sportbranche. Ons aanbod is afgestemd op licenties en beroepen die in de nationale en internationale sportwereld gevraagd worden. Al onze lessen worden verzorgd door specialisten. 

Bij ons kun je in een sportief en uitdagend klimaat je diploma halen!

mbo sportopleidingen

Wij bieden sportopleidingen niveau 3/4 aan met een ruime keus aan uitstroomrichtingen wat speciaal is voor CIOS opleidingen. Bij de sportopleidingen sport en bewegen is alle informatie te vinden over uitstroomrichtingen en wat de kosten zijn van de verschillende sportopleidingen mbo.

Heb je nog meer vragen, kom dan voor meer informatie naar onze open dagen.

Alleen een keuzedeel volgen?
Dat kan bij Rijn IJssel CIOS Arnhem!

Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om bij Rijn IJssel CIOS Arnhem alleen een keuzedeel te volgen. Hier vind je meer informatie over de verschillende keuzedelen. Klik hier om je direct aan te melden voor het volgen van een keuzedeel in schooljaar 2018-2019.

Presentatie open dag

De presentatie die wordt geven op onze open dagen/avonden kun je hier downloaden.

Presentaties ouderavonden

Tijdens de ouderavonden geven we met de volgende presentaties een toelichting op onze opleidingen:

Actueel

Overeenkomst CIOS Arnhem met Mondial College over drempelloze instroom

Drempelloos instromen bij CIOS Arnhem? Dankzij de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst kan dat nu ook voor een deel van de leerlingen van het...