ICT mbo-opleidingen

Ondersteun organisaties met slimme technologie

Onze economie digitaliseert in een razend tempo. Er is geen sector meer die zonder software werkt en het tekort aan software ontwikkelaars is enorm. In dit digitaal tijdperk is de beveiliging van netwerken en systemen heel belangrijk. De vraag naar ICT’ers is zo mogelijk nóg groter, dus wanneer je een carrière in de ICT ambieert, zijn de mogelijkheden groot. Help je anderen graag om het maximale te halen uit systemen, software en hardware? Lijkt het je leuk om bedrijven te ondersteunen met slimme (internet)technologie, security en infrastructuren? Kies dan een van de ICT-opleidingen van Rijn IJssel. Stuk voor stuk opleidingen met een uitstekend carrièreperspectief. Want goed opgeleide ICT’ers zijn van harte welkom bij de meest uiteenlopende organisaties. Van IT-dienstverleners en overheden tot bedrijven en organisaties in allerlei branches en sectoren.

ICT-opleiding mbo

Als je kiest voor een opleiding in de ICT (Informatie en Communicatie Technologie), dan wil je dat online oplossingen, netwerksystemen, software en hardware ons dagelijks leven makkelijker maken. We willen geen minuut onbereikbaar zijn en alles draait om overzicht. Herken jij jezelf hierin? Kies dan voor een ICT opleiding mbo niveau 3 of 4. Nadat je niveau 4 hebt gevolgd kun je doorstromen naar het hbo.

 

Actueel

Tijdens de Techniekdag op zaterdag 21 mei beleven kinderen van 8 tot en met 14 jaar spelenderwijs allerlei techniekavonturen.