Nieuws

Dit zijn onze tien finalisten van de Skills Heroes!

27 februari 2024

Met trots presenteert Rijn IJssel haar Skills-team! In totaal plaatsten tien studenten zich voor de finalewedstrijden van WorldSkills Netherlands. Deze zijn op 21 en 22 maart in de Brabanthallen in Den Bosch. Gisteren was het officiële, feestelijke 'uitzwaaimoment' van de finalisten in Huis van Puck in Arnhem. 

Het was ook het eerste moment waarop het hele team bij elkaar was. Tijd voor mooie foto's dus! Een fotograaf legde de studenten officieel vast. Albert-Jan Aartsen, Skills-coördinator van Zorg & Welzijn, was de gastheer van de middag. Ook Arnoud Martens was er als teamcaptain bij en cvb-lid Alexander van de Koevering wenste de studenten heel veel succes met de finales. 

Bijna alle finalewedstrijden zijn op 21 en 22 maart in Den Bosch. Twee finales vormen daarop een uitzondering. Zo komen Marissa en Jadey al op 4 en 5 maart in actie tijdens de Travel & Hospitality vakwedstrijd in Zwolle. Vlak daarna op 11 maart strijdt 'onze' Timo tijdens de wedstrijd Boulanger bij Vakschool Wageningen voor een finaleplek. 

Onze kandidaten
De Rijn IJssel studenten die doorgaan naar de landelijke finales zijn:

  1. Manuela Liemborg - junior stylist
  2. Noortje Sueters - verpleegkundige
  3. Lincy van Tilburg - medewerker evenementenorganisatie
  4. Lizzy Loïs van den Brink - hotelreceptionist
  5. Ronald Olzheim - maatschappelijke zorg PBSD
  6. Timo Hacken - boulanger
  7. Lars Selman - fietstechnicus
  8. Robin Puijman -elektrotechnicus gebouwen
  9. Het team Marissa Roelofs en Jadey Wouters - travel & hospitality