Nieuws

Opening studiejaar | Laten we lief zijn voor elkaar'

31 augustus 2023
Voorzitter Karina Visscher van het college van bestuur van Rijn IJssel tijdens de opening van het nieuwe studiejaar

Dat we allemaal een beetje lief zijn voor elkaar. Daarop werd donderdag geproost tijdens de officiële opening van het nieuwe studiejaar bij Rijn IJssel. Die vond plaats in het gebouw Witte Villa op de ENKA-campus in Arnhem. Bijna vijfhonderd medewerkers woonden de opening bij.

In een informele setting vond de ontvangst plaats in het Ketelhuis, dat was omgetoverd tot een feestelijke locatie om het zomergevoel nog wat langer vast te houden. Na de eerste ontmoetingen vond een kort vraag-antwoordgesprek plaats met het college van bestuur (cvb).

Onwijs trots

Het vraaggesprek spitste zich vooral toe op de nieuwe strategische koers van Rijn IJssel die loopt tot 2027 - en belofte van Rijn IJssel. Het college is volgens cvb-voorzitter Karina Visscher onwijs trots dat Jouw weg vooruit!, zoals de koers heet, goedkeuring heeft gekregen van alle betrokken partijen. Hiermee kunnen we écht vooruit.

Alexander van de Koevering benadrukte dat het goed is om zo onbevangen mogelijk het nieuwe jaar in te gaan. Stel je open, ook voor anderen. Na het plenaire deel werd de opening voortgezet met een drankje en hapje.

Rijn IJssel wenst alle medewerkers én natuurlijk ook studenten een goed en fijn studiejaar 2023-2024 toe!