Home

Opleiding beveiliging

Jouw opleiding tot beveiliger start bij Rijn IJssel

Wil jij leren hoe je mensen en plaatsen veilig houdt? Begin je opleiding in de beveiliging bij Rijn IJssel! Onze beveiligingsopleidingen bereiden je voor op een belangrijke job waarin jij het verschil maakt. Bij ons krijg je les van echte professionals en leer je alles wat je moet weten door zelf te oefenen. Zo ben je straks helemaal klaar voor een spannende baan als beveiliger.

Wat leer je als beveiliger in opleiding?

Bij de opleiding tot beveiliger leer je veel verschillende dingen die je later in je werk gaat gebruiken. We zorgen dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat. Dit ga je leren:

  • Regels en wetten : Je leert alle belangrijke regels die je moet kennen om een goede beveiliger te zijn met vakken als Wet- en Regelgeving en Veiligheid en Beveiliging
  • Hoe je moet handelen : Van het bewaken van een gebied tot het op de juiste manier melden van problemen. Je leert praktische taken die direct toepasbaar zijn in je toekomstige baan.
  • Praten en luisteren : Het is super belangrijk dat je goed kunt uitleggen wat er aan de hand is en dat je naar anderen kunt luisteren. We leren je effectief communiceren, zowel in stressvolle als in alledaagse situaties.

Naast deze specifieke vakken voor je toekomstige beroep, krijg je ook algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen. Deze vakken zijn belangrijk omdat ze je algemene ontwikkeling ondersteunen en je vaardigheden verbeteren, wat essentieel is in elk beroep.

De beveiligingsopleidingen bij Rijn IJssel

We bieden verschillende opleidingen tot beveiliger aan. Welke past het best bij jou?

In deze tweejarige opleiding leer je de basis van het beveiligingswerk. Na deze opleiding kun je aan de slag op verschillende plekken zoals winkels en evenementen.

Deze driejarige opleiding gaat een stapje verder. Je leert meer verantwoordelijkheden te dragen en complexere beveiligingstaken uit te voeren.

Als handhaver help je mee om de openbare orde te bewaken en zorg je dat iedereen zich aan de regels houdt. Deze opleiding duurt twee jaar.

Wanneer past een beveiligingsopleiding bij jou?

Deze opleidingen passen goed bij jou als je graag mensen helpt en een veilige omgeving belangrijk vindt. Het is belangrijk dat je goed kunt omgaan met stress en dat je helder kunt denken als het spannend wordt. Ook moet je goed kunnen samenwerken en duidelijk kunnen praten met iedereen.

Maar dat is nog niet alles. Herken jij je in de volgende punten of wil je hierin groeien? Dan is een opleiding in de beveiliging echt iets voor jou!

  • Je bent representatief
  • Je bent eerlijk
  • Je bent betrouwbaar
  • Je bent sociaal

Kom eens langs!

Bij Rijn IJssel krijg je niet alleen een diploma, maar ook alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een belangrijke baan waarin jij het verschil maakt. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze opleidingen? Ontdek of er binnenkort een open dag is of kom een dagje proefstuderen met een try- out!