Hotel de Nieuwe Wereld

Hotel de Nieuwe wereld is weer klaar om zijn gasten te ontvangen. Hotel de Nieuwe Wereld beschikt over verschillende zalen. Deze zijn allemaal bijzonder geschikt voor bedrijfstrainingen, vergaderingen, seminars en congressen. Ook kunt u in onze restaurants genieten van een heerlijke maaltijd.

De studenten zijn de managers en werknemers van dit hotel. Zij leren onder begeleiding van ervaren horecamensen alle ins en outs van het vak.

Wat heeft het hotel te bieden?

Congres- en vergaderruimtes

Hotel de Nieuwe Wereld beschikt over drie vergaderzalen en een congreszaal, die bijzonder geschikt zijn voor bedrijfstrainingen, vergaderingen, seminars en congressen.

De congreszaal biedt plaats aan maximaal 154 personen. Twee vergaderzalen zijn geschikt voor 20 personen, deze kunnen ook gekoppeld worden tot één grote zaal voor maximaal 70 personen. Daarnaast is er nog een kleinere vergaderzaal beschikbaar voor 14 personen.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 16 comfortabele hotelkamers.

De hotelkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een moderne badkamer met haardroger, zithoek, televisie, bureau en gratis wifi. Op alle kamers staat een Nespresso apparaat tot uw beschikking. De kamers op de eerste en tweede etage zijn makkelijk bereikbaar met de lift. Het gehele hotel is rookvrij.

Restaurants en bakkerij

Het praktijkgedeelte van Vakschool Wageningen omvat twee verschillende restaurants en de bakkerijwinkel Allerlekkerst.

Klik voor meer informatie over de restaurants op de volgende links:
Restaurant Voldaan en Restaurant Proeftuin210.

Waar vindt u ons?

U kunt ook verder kijken op de site van het hotel: www.hoteldenieuwewereld.nl.

Daar is meer informatie te vinden en kunt u ook reserveren voor het hotel of een van de restaurants.

Wageningen - Marijkeweg 5