Ben jij straks degene die alles weet over cybersecurity of ga je liever apps en websites bouwen en programmeren? Jij krijgt in ieder geval energie van werken met computers!

Daarom is een IT-opleiding zo mooi:

Je werkt de hele dag met computers

Je kan na je opleiding op veel verschillende plekken werken, want bijna overal is een ICT-afdeling

De startsalarissen zijn vaak goed!

Welke IT-opleidingen heeft Rijn IJssel?

Je kiest uit drie verschillende opleidingen. Richt je op ICT-systemen of leer zelf software bouwen!

Opleidingen

Studenten aan het woord!

Via Instagram laten studenten regelmatig zien hoe een dag uit hun opleiding eruitziet. Dat noemen we een 'student takeover'.

Check die van Software developer

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt.

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar IT-opleidingen? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een IT opleiding of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl