Home

Automonteur opleiding

Student is bezig onder de motorkap van een auto

Word specialist en volg een automonteur opleiding!

Kijk jij naar elke auto die langs rijdt en gaan jouw handen jeuken om er aan te sleutelen? Kies dan voor één van onze automotive opleidingen. Ontwikkel je technische vaardigheden en bereid je voor op een toekomst in de autotechniek !

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Jouw toekomst als automonteur

Start je reis naar een technische carrière met een opleiding tot automonteur. Als basistechnicus beschik je over alle kennis van voertuigen en mobiele werktuigen. Of ontwikkel je tot dé expert op het gebied van onderhoudsbeurten en voertuigcontroles. Van een typische dopsleutelset als handgereedschap, tot moderne elektronica als een multimeter. Jij leert werken met alle soorten gereedschap. Na de opleiding tot automonteur heeft een garage of onderhoudsplek geen verrassingen meer voor jou!

Welke richting past bij jou?

Wil jij een opleiding tot automonteur volgen? Dan kan je na je studie direct aan de slag. Onze opleidingen bieden hands-on ervaringen in moderne autowerkplaatsen. Je leert de nieuwste technieken en systemen. Binnen het interessegebied Techniek, IT & Laboratorium bieden wij verschillende automotive opleidingen.

Ben jij wel fan van autos, maar past de opleiding tot automonteur niet helemaal in jouw straatje? Bij Rijn IJssel kun je alle kanten op! Van autos spuiten tot schade herstellen en van allround technicus tot technisch specialist, we hebben voor iedere autoliefhebber een passende opleiding. Weet jij al welke automonteur opleiding aansluit bij jouw interesses?

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Alle automonteur opleidingen zitten gevestigd in Arnhem. De opleidingen zitten verspreid over de Tech Plaza en de van Slingelandtstraat. Bekijk per opleiding de locatie. Goed om te weten, beide locaties zijn goed te bereiken vanaf Arnhem Centraal!

Student is aan het werk onder de motorkap van een auto

Try it out!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over alle mogelijkheden van de automotive opleidingen? Try it out! Kom proefstuderen en loop een dagje mee. Zo ontdek je of de technische sector bij jou past.

Tip: stel veel vragen aan de leerlingen. Zij zijn al bezig met de opleiding waardoor ze jou belangrijke tips en tricks kunnen meegeven. Zo krijg jij een super goed beeld van wat jou te wachten staat.

Liever geen meeloopdag? Kom langs op een van onze open dagen! Meld je aan, stel al je vragen en leer alle ins- en outs over jouw toekomstige opleiding.

Meld je aan voor een automonteur opleiding!

Ben jij al zeker van je zaak en is het alleen nog maar de vraag in welke garage jij aan de slag gaat? Wacht niet langer en meld je meteen aan voor jouw favoriete opleiding tot automonteur.

Vragen? Mail of Whatsapp ons gerust!