Business School

Opleidingen Administratie, Marketing & Recht

Office life is echt wat voor jou! Samen met andere teams zorg je voor een goedlopend bedrijf. Of je nu een creatieve marketingcampagne bedenkt, de (financiële) administratie doet of personeelszaken regelt!

Daarom is een opleiding Administratie, Marketing en Recht zo mooi:

Werken bij een commercieel bedrijf, de overheid of in de cultuursector? Kan allemaal! Bijna overal heb je een afdeling administratie, marketing en recht.

Bij deze opleidingen zijn je offline en online skills nodig. Je leert dus met mensen, computers én systemen omgaan.

Bevalt studeren je wel? Da's mooi! Met deze opleidingen kan je goed doorstromen naar het hbo.

Welke opleidingen administratie, marketing & recht heeft Rijn IJssel?

Bij Rijn IJssel kies je uit zes opleidingen.

Opleidingen

Praktische informatie

De toelatingseisen van de opleidingen, de vakken die je krijgt en informatie over je schoollocatie, vind je op de pagina van de opleiding die jij interessant vindt!

Open dagen

Een open dag bezoeken is dé manier om erachter te komen welke opleidingen bij je passen. Stel docenten en studenten alle vragen die je hebt. Zij vertellen je over stages, de vakken die je krijgt en nog veel meer!

Try-outs

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen administratie, marketing of recht? Of heb je er een op het oog, maar wil je zeker weten dat het écht bij je past? Meld je dan aan voor een try-out en kom een dagje proefstuderen!

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen over een opleiding administratie, marketing of recht of het studeren bij Rijn IJssel? Neem dan contact op met het Studie Informatiepunt (Stip) via de mail, chat of WhatsApp. Zij geven antwoord op al jouw vragen!

Studie Informatiepunt

stip@rijnijssel.nl