Hoe meld ik me ziek?

Ben je ziek en kun je hierdoor geen lessen volgen? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Telefoonnummers en e-mailadressen vind je onderaan deze tekst.

Studenten jonger dan 18

  1. Ben je ziek en kun je niet naar school komen, dan moeten je ouders/verzorgers je afmelden. Dat kan telefonisch, maar bij voorkeur per mail tussen 08:00 en 10:00 uur. Zie daarvoor onderstaande lijst. Een ziekmelding moet altijd voorzien zijn van het studentennummer anders kunnen we deze niet registreren.
  2. Een ziekmelding geldt in principe voor één dag. We gaan ervan uit dat je de volgende dag weer naar school/stage kunt komen. Blijf je langer ziek, dan moet dit bij de eerste ziekmelding apart genoemd worden.
  3. Word je overdag ziek, dan haal je een formulier bij de servicedesk van je locatie. Dat formulier vul je in en laat je ondertekenen door een van je docenten en je levert het daarna weer in bij de servicedesk. Ook deze ziekmelding geldt in principe voor één dag. Je mag naar huis gaan nadat wij je ouders/verzorgers hebben ingelicht.
  4. Dreig je te laat te komen dan moet je dat doorgeven op hetzelfde verzuimnummer, dit wordt dan in het presentiesysteem gezet.
  5. Is het noodzakelijk dat je onder lestijd vrij moet vragen, haal dan bij de servicedesk een verlofformulier op, vul dat in, laat het door je ouders/verzorgers ondertekenen en lever dat daar weer in. Dit formulier is ook online te vinden op SBIS en lever je ingevuld in op het e-mailadres dat hoort bij het cluster van jouw opleiding.

Studenten ouder dan 18

  1. Ziek melden gebeurt telefonisch tussen 08.00 en 10.00 uur. Zie daarvoor onderstaande telefoonlijst. Zorg dat je je studentnummer bij de hand hebt.
  2. Een ziekmelding geldt in principe voor één dag. We gaan ervan uit dat je de volgende dag weer naar school/stage kunt komen.
  3. Word je overdag ziek, dan haal je een formulier bij de servicedesk van je locatie. Dat formulier vul je in en laat je ondertekenen door een van je docenten en lever het daarna weer in bij de servicedesk. Ook deze ziekmelding geldt in principe voor één dag.
  4. Dreig je te laat te komen dan moet je dat doorgeven op hetzelfde nummer, dit wordt dan in het presentiesysteem gezet.
  5. Is het noodzakelijk dat je onder lestijd vrij moet vragen, haal dan bij de servicedesk een verlofformulier op, vul dat in en lever dat daar weer in. Dit formulier is ook online te vinden op SBIS en lever je ingevuld in op het e-mailadres dat hoort bij het cluster van jouw opleiding.

Telefoonnummers en mailadressen alleen voor verzuimmeldingen

Contact ziekmelding

CIOS & Veiligheid026 3129640 Verzuimciosveiligheid@rijnijssel.nl
Creatieve Industrie026 3129650 Verzuimci@rijnijssel.nl
Economie & Uiterlijke Verzorging026 3129660 Verzuimecuv@rijnijssel.nl
Techniek & ICT LAB026 3129680 Verzuimtech@rijnijssel.nl
Vakschool Wageningen Arnhem026 3129631 Verzuimvwa@rijnijssel.nl
Vakschool Wageningen Marijkeweg026 3129630 Verzuimvw@rijnijssel.nl
Welzijn026 3129691 Verzuim.welzijn@rijnijssel.nl
Zorg026 3129690 Verzuim.zorg@rijnijssel.nl

Let op: Is je ziekmelding gerelateerd aan een (mogelijke) besmetting met het coronavirus? Meld dit dan altijd door ook te bellen naar de servicedesk van jouw locatie!